A Curtain Raiser
7

A Curtain Raiser

Kijk A Curtain Raiser

Moeite met waar je nou A Curtain Raiser moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Bruno is waiting for his girlfriend Rosette to arrive at his apartment. He loves her deeply but is infuriated that she is at least 45 minutes late EVERY SINGLE TIME they are supposed to meet, leading him to wonder how can she love him if she is that selfish, and how he can respect himself for putting up with it. He makes a decision to terminate the relationship if she is that late this time.

  Regisseur en acteurs

  • François Ozon portait

   François Ozon

   Director

  • Louis Garrel portait

   Louis Garrel

   Bruno

  • Vahina Giocante portait

   Vahina Giocante

   Rosette

  • Mathieu Amalric portait

   Mathieu Amalric

   Pierre

  A Curtain Raiser

  Wil jij A Curtain Raiser zien? Waarom zou je A Curtain Raiser dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Curtain Raiser te kunnen zien.

  A Curtain Raiser torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Curtain Raiser! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Curtain Raiser mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Curtain Raiser streamen

  Er is een kans dat A Curtain Raiser momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Curtain Raiser met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Curtain Raiser gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Curtain Raiser in de bioscoop

  Ook A Curtain Raiser laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Curtain Raiser trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Curtain Raiser. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.