A Damsel in Distress
%
69

A Damsel in Distress

Nu kijken

Kijk A Damsel in Distress

Moeite met waar je nou A Damsel in Distress moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Damsel in Distress

Samenvatting

Lady Alyce Marshmorton must marry soon, and the staff of Tottney Castle have laid bets on who she'll choose, with young Albert wagering on "Mr. X." After Alyce goes to London to meet a beau (bumping into dancer Jerry Halliday, instead), she is restricted to the castle to curb her scandalous behavior. Albert then summons Jerry to Alyce's aid in order to "protect his investment."

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Fred Astaire portait

  Fred Astaire

  Jerry Halliday

 • George Burns portait

  George Burns

  George

 • Gracie Allen portait

  Gracie Allen

  Gracie

 • Joan Fontaine portait

  Joan Fontaine

  Lady Alyce Marshmorton

 • Reginald Gardiner portait

  Reginald Gardiner

  Keggs

 • Ray Noble portrait

  Ray Noble

  Reggie

 • Constance Collier portait

  Constance Collier

  Lady Caroline

 • Montagu Love portait

  Montagu Love

  Lord John Marshmorton

 • Harry Watson portrait

  Harry Watson

  Albert

 • Jan Duggan portait

  Jan Duggan

  Miss Ruggles

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A Damsel in Distress

Zin om A Damsel in Distress lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Damsel in Distress te bekijken voor je op een rijtje.

A Damsel in Distress downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Damsel in Distress downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Damsel in Distress. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Damsel in Distress er ook in SD heel goed uit.

A Damsel in Distress streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Damsel in Distress net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Damsel in Distress hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Damsel in Distress helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Damsel in Distress torrent

Denk je dat je om A Damsel in Distress te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Damsel in Distress trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Damsel in Distress de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.