A Damsel in Distress
7

A Damsel in Distress

Nu kijken

Kijk A Damsel in Distress

Moeite met waar je nou A Damsel in Distress moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Damsel in Distress

Samenvatting

Lady Alyce Marshmorton must marry soon, and the staff of Tottney Castle have laid bets on who she'll choose, with young Albert wagering on "Mr. X." After Alyce goes to London to meet a beau (bumping into dancer Jerry Halliday, instead), she is restricted to the castle to curb her scandalous behavior. Albert then summons Jerry to Alyce's aid in order to "protect his investment."

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Fred Astaire portait

  Fred Astaire

  Jerry Halliday

 • George Burns portait

  George Burns

  George

 • Gracie Allen portait

  Gracie Allen

  Gracie

 • Joan Fontaine portait

  Joan Fontaine

  Lady Alyce Marshmorton

 • Reginald Gardiner portait

  Reginald Gardiner

  Keggs

 • Ray Noble portait

  Ray Noble

  Reggie

 • Constance Collier portait

  Constance Collier

  Lady Caroline

 • Montagu Love portait

  Montagu Love

  Lord John Marshmorton

 • Harry Watson portait

  Harry Watson

  Albert

 • Jan Duggan portait

  Jan Duggan

  Miss Ruggles

A Damsel in Distress

Wil jij A Damsel in Distress zien? Waarom zou je A Damsel in Distress dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Damsel in Distress te kunnen zien.

A Damsel in Distress torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Damsel in Distress! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Damsel in Distress mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Damsel in Distress streamen

Er is een kans dat A Damsel in Distress momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Damsel in Distress met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Damsel in Distress gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Damsel in Distress in de bioscoop

Ook A Damsel in Distress laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Damsel in Distress trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Damsel in Distress. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.