A Damsel in Distress
%
69

A Damsel in Distress

Nu kijken

Kijk A Damsel in Distress

Moeite met waar je nou A Damsel in Distress moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Damsel in Distress

Samenvatting

Lady Alyce Marshmorton must marry soon, and the staff of Tottney Castle have laid bets on who she'll choose, with young Albert wagering on "Mr. X." After Alyce goes to London to meet a beau (bumping into dancer Jerry Halliday, instead), she is restricted to the castle to curb her scandalous behavior. Albert then summons Jerry to Alyce's aid in order to "protect his investment."

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Fred Astaire portait

  Fred Astaire

  Jerry Halliday

 • George Burns portait

  George Burns

  George

 • Gracie Allen portait

  Gracie Allen

  Gracie

 • Joan Fontaine portait

  Joan Fontaine

  Lady Alyce Marshmorton

 • Reginald Gardiner portait

  Reginald Gardiner

  Keggs

 • Ray Noble portrait

  Ray Noble

  Reggie

 • Constance Collier portait

  Constance Collier

  Lady Caroline

 • Montagu Love portait

  Montagu Love

  Lord John Marshmorton

 • Harry Watson portrait

  Harry Watson

  Albert

 • Jan Duggan portait

  Jan Duggan

  Miss Ruggles

A Damsel in Distress

Veel gehoord over A Damsel in Distress en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Damsel in Distress heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Damsel in Distress streamen

Wil je A Damsel in Distress, de movie met Fred Astaire, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Damsel in Distress zelfs gratis kijken.

A Damsel in Distress downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Damsel in Distress ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Damsel in Distress er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Damsel in Distress torrent

Op zoek naar een torrent van A Damsel in Distress? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Damsel in Distress te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Damsel in Distress trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Damsel in Distress. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.