A Damsel in Distress
%
69

A Damsel in Distress

Nu kijken

Kijk A Damsel in Distress

Moeite met waar je nou A Damsel in Distress moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Damsel in Distress

Samenvatting

Lady Alyce Marshmorton must marry soon, and the staff of Tottney Castle have laid bets on who she'll choose, with young Albert wagering on "Mr. X." After Alyce goes to London to meet a beau (bumping into dancer Jerry Halliday, instead), she is restricted to the castle to curb her scandalous behavior. Albert then summons Jerry to Alyce's aid in order to "protect his investment."

Regisseur en acteurs

 • George Stevens portait

  George Stevens

  Director

 • Fred Astaire portait

  Fred Astaire

  Jerry Halliday

 • George Burns portait

  George Burns

  George

 • Gracie Allen portait

  Gracie Allen

  Gracie

 • Joan Fontaine portait

  Joan Fontaine

  Lady Alyce Marshmorton

 • Reginald Gardiner portait

  Reginald Gardiner

  Keggs

 • Ray Noble portrait

  Ray Noble

  Reggie

 • Constance Collier portait

  Constance Collier

  Lady Caroline

 • Montagu Love portait

  Montagu Love

  Lord John Marshmorton

 • Harry Watson portrait

  Harry Watson

  Albert

 • Jan Duggan portait

  Jan Duggan

  Miss Ruggles

A Damsel in Distress

Benieuwd naar A Damsel in Distress? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Damsel in Distress kunt bekijken.

A Damsel in Distress streamen

Wil je A Damsel in Distress streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Damsel in Distress gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Damsel in Distress downloaden

movies als A Damsel in Distress kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Damsel in Distress. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Damsel in Distress. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Damsel in Distress torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Damsel in Distress te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Damsel in Distress trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Damsel in Distress je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!