A Dancer

A Dancer

Kijk A Dancer

Moeite met waar je nou A Dancer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Part of the By Herself series of individual dramas created for Channel 4, A dancer explores the emotional moment when two former lovers, separated by their profession, meet again.

  Regisseur en acteurs

  • Doris Totten Chase portait

   Doris Totten Chase

   Director

  • Luise Rainer portait

   Luise Rainer

   Anna

  • Thomas Desny portait

   Thomas Desny

   Thomas

  A Dancer

  Zin om naar A Dancer te kijken? Ga A Dancer dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Dancer te kunnen zien.

  A Dancer torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Dancer toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Dancer. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  A Dancer streamen

  A Dancer is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Dancer lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Dancer kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  A Dancer in de bioscoop

  Ook A Dancer laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  A Dancer trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Dancer.