A Dandy In Aspic
%
62

A Dandy In Aspic

Nu kijken

Kijk A Dandy In Aspic

Moeite met waar je nou A Dandy In Aspic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dandy In Aspic

Samenvatting

Double-agent Alexander Eberlin is assigned by the British to hunt out a Russian spy, known to them as Krasnevin. Only Eberlin knows that Krasnevin is none other than himself! Accompanying him on his mission is a ruthless partner, who gradually discovers his secret as Eberlin tries to maneuver himself out of a desperate situation.

Regisseur en acteurs

 • Anthony Mann portait

  Anthony Mann

  Director

 • Laurence Harvey portait

  Laurence Harvey

  Director

 • Laurence Harvey portait

  Laurence Harvey

  Eberlin

 • Tom Courtenay portait

  Tom Courtenay

  Gatiss

 • Mia Farrow portait

  Mia Farrow

  Caroline

 • Harry Andrews portait

  Harry Andrews

  Fraser

 • Peter Cook portait

  Peter Cook

  Prentiss

 • Lionel Stander portait

  Lionel Stander

  Sobakevich

 • Per Oscarsson portait

  Per Oscarsson

  Pavel

 • Barbara Murray portait

  Barbara Murray

  Miss Vogler

 • Norman Bird portait

  Norman Bird

  Copperfield

 • Calvin Lockhart portait

  Calvin Lockhart

  Brogue

A Dandy In Aspic

Zin om A Dandy In Aspic lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dandy In Aspic te bekijken voor je op een rijtje.

A Dandy In Aspic downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dandy In Aspic downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dandy In Aspic. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dandy In Aspic er ook in SD heel goed uit.

A Dandy In Aspic streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dandy In Aspic net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dandy In Aspic hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dandy In Aspic helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dandy In Aspic torrent

Denk je dat je om A Dandy In Aspic te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dandy In Aspic trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dandy In Aspic de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.