A Dangerous Life

A Dangerous Life

Kijk A Dangerous Life

Moeite met waar je nou A Dangerous Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  A Dangerous Life is a 1988 English-language Australian film about the final years of the Philippines under Ferdinand Marcos' rule, from the assassination of Benigno Aquino, Jr. in 1983 to the People Power EDSA Revolution in 1986 that ousted Marcos. The film focuses on American TV journalist (Gary Busey), who finds himself in the middle of key events that lead to the downfall of the Marcos regime. Originally airing on television as a mini-series that ran for a total of six hours, the film was edited to 162 minutes for the home video release.

  A Dangerous Life

  Wil jij A Dangerous Life zien? Waarom zou je A Dangerous Life dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Dangerous Life te kunnen zien.

  A Dangerous Life torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Dangerous Life! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Dangerous Life mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Dangerous Life streamen

  Er is een kans dat A Dangerous Life momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Dangerous Life met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Dangerous Life gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Dangerous Life in de bioscoop

  Ook A Dangerous Life laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Dangerous Life trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Dangerous Life. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.