A Dangerous Life
%
80

A Dangerous Life

Kijk A Dangerous Life

Moeite met waar je nou A Dangerous Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Dangerous Life is a 1988 English-language Australian film about the final years of the Philippines under Ferdinand Marcos' rule, from the assassination of Benigno Aquino, Jr. in 1983 to the People Power EDSA Revolution in 1986 that ousted Marcos. The film focuses on American TV journalist (Gary Busey), who finds himself in the middle of key events that lead to the downfall of the Marcos regime. Originally airing on television as a mini-series that ran for a total of six hours, the film was edited to 162 minutes for the home video release.

A Dangerous Life

Zin om A Dangerous Life lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dangerous Life te bekijken voor je op een rijtje.

A Dangerous Life downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dangerous Life downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dangerous Life. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dangerous Life er ook in SD heel goed uit.

A Dangerous Life streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dangerous Life net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dangerous Life hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dangerous Life helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dangerous Life torrent

Denk je dat je om A Dangerous Life te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dangerous Life trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dangerous Life de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.