A Dangerous Man
4.8

A Dangerous Man

Kijk A Dangerous Man

Moeite met waar je nou A Dangerous Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Nadat hij zes jaar lang vast heeft gezeten in de gevangenis voor iets wat hij niet gedaan heeft, wordt Shane Daniels (Steven Seagal) weer vrijgelaten met alleen maar de excuses van de staat Arizona. In de eerste paar uur van zijn vrijheid wordt Shane getuige van een uit de hand gelopen politie controle waarbij twee doden vallen, waaronder een agent. De daders hebben echter nog twee dingen achtergelaten; een zak gevuld met geld en een vrouw. Het is nu aan Shane zich een weg te vechten door de corrupte stad en de vrouw in veiligheid te stellen.

  Regisseur en acteurs

  • Keoni Waxman portait

   Keoni Waxman

   Director

  • Steven Seagal portait

   Steven Seagal

   Shane Daniels

  • Mike Dopud portait

   Mike Dopud

   Clark

  • Hugo Steele portait

   Hugo Steele

   Actor

  • Byron Mann portait

   Byron Mann

   Actor

  • Jesse Hutch portait

   Jesse Hutch

   Actor

  A Dangerous Man

  Wil jij A Dangerous Man zien? Waarom zou je A Dangerous Man dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Dangerous Man te kunnen zien.

  A Dangerous Man torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Dangerous Man! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Dangerous Man mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Dangerous Man streamen

  Er is een kans dat A Dangerous Man momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Dangerous Man met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Dangerous Man gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Dangerous Man in de bioscoop

  Ook A Dangerous Man laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Dangerous Man trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Dangerous Man. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.