A Dangerous Place
%
29

A Dangerous Place

Nu kijken

Kijk A Dangerous Place

Moeite met waar je nou A Dangerous Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Place

Samenvatting

An innocent woman, Claire Scully is drawn into a terrorist plot to kill people through the mail using a deadly strain of TB.

Regisseur en acteurs

 • Gregory J. Corrado portrait

  Gregory J. Corrado

  Director

 • Kristen Dalton portait

  Kristen Dalton

  Claire Scully

 • Sal Rendino portrait

  Sal Rendino

  Greenfield

 • Kevin Interdonato portait

  Kevin Interdonato

  Ross

 • Nicole Haddad portrait

  Nicole Haddad

  Gracie

 • Carol Bayruns portrait

  Carol Bayruns

  Flo

 • Monica Knight portrait

  Monica Knight

  Holly

 • Rebecca De Ornelas portrait

  Rebecca De Ornelas

  Maria

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A Dangerous Place

Veel gehoord over A Dangerous Place en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Dangerous Place heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Dangerous Place streamen

Wil je A Dangerous Place, de movie met Kristen Dalton, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Dangerous Place zelfs gratis kijken.

A Dangerous Place downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Dangerous Place ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Dangerous Place er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Dangerous Place torrent

Op zoek naar een torrent van A Dangerous Place? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Dangerous Place te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Dangerous Place trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Dangerous Place. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.