A Dangerous Place
%
29

A Dangerous Place

Nu kijken

Kijk A Dangerous Place

Moeite met waar je nou A Dangerous Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Place

Samenvatting

An innocent woman, Claire Scully is drawn into a terrorist plot to kill people through the mail using a deadly strain of TB.

Regisseur en acteurs

 • Gregory J. Corrado portrait

  Gregory J. Corrado

  Director

 • Kristen Dalton portait

  Kristen Dalton

  Claire Scully

 • Sal Rendino portrait

  Sal Rendino

  Greenfield

 • Kevin Interdonato portait

  Kevin Interdonato

  Ross

 • Nicole Haddad portrait

  Nicole Haddad

  Gracie

 • Carol Bayruns portrait

  Carol Bayruns

  Flo

 • Monica Knight portrait

  Monica Knight

  Holly

 • Rebecca De Ornelas portrait

  Rebecca De Ornelas

  Maria

A Dangerous Place

Wil je A Dangerous Place kijken? De movie van Gregory J. Corrado uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Dangerous Place op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Dangerous Place met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Dangerous Place downloaden

Het downloaden van A Dangerous Place is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Dangerous Place ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Dangerous Place streamen

Het streamen van A Dangerous Place heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Dangerous Place online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Dangerous Place kijkt. Ideaal!

A Dangerous Place torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Dangerous Place. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Dangerous Place trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Dangerous Place voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.