A Dangerous Place
%
29

A Dangerous Place

Nu kijken

Kijk A Dangerous Place

Moeite met waar je nou A Dangerous Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Place

Samenvatting

An innocent woman, Claire Scully is drawn into a terrorist plot to kill people through the mail using a deadly strain of TB.

Regisseur en acteurs

 • Gregory J. Corrado portrait

  Gregory J. Corrado

  Director

 • Kristen Dalton portait

  Kristen Dalton

  Claire Scully

 • Sal Rendino portrait

  Sal Rendino

  Greenfield

 • Kevin Interdonato portait

  Kevin Interdonato

  Ross

 • Nicole Haddad portrait

  Nicole Haddad

  Gracie

 • Carol Bayruns portrait

  Carol Bayruns

  Flo

 • Monica Knight portrait

  Monica Knight

  Holly

 • Rebecca De Ornelas portrait

  Rebecca De Ornelas

  Maria

A Dangerous Place

Zin om A Dangerous Place lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dangerous Place te bekijken voor je op een rijtje.

A Dangerous Place downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dangerous Place downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dangerous Place. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dangerous Place er ook in SD heel goed uit.

A Dangerous Place streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dangerous Place net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dangerous Place hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dangerous Place helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dangerous Place torrent

Denk je dat je om A Dangerous Place te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dangerous Place trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dangerous Place de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.