A Dangerous Woman
%
59

A Dangerous Woman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dangerous Woman

Moeite met waar je nou A Dangerous Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Woman

Samenvatting

Martha Horgan is een gevoelige en kinderlijke vrouw die met haar bijziende ogen de wereld wat vreemd aankijkt. Omdat ze niet liegt is ze beangstigend of zelfs gevaarlijk voor mensen en wordt ze niet geaccepteerd.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Gyllenhaal portait

  Stephen Gyllenhaal

  Director

 • Debra Winger portait

  Debra Winger

  Martha Horgan

 • Gabriel Byrne portait

  Gabriel Byrne

  Mackey

 • Barbara Hershey portait

  Barbara Hershey

  Frances Beechum

 • Laurie Metcalf portait

  Laurie Metcalf

  Anita Bell

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Patsy Bell

 • John Terry portait

  John Terry

  Steve Bell

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Edward

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Getso

 • Paul Dooley portait

  Paul Dooley

  Tupperware Salesman

Trailers

A Dangerous Woman

Zin om A Dangerous Woman lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dangerous Woman te bekijken voor je op een rijtje.

A Dangerous Woman downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dangerous Woman downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dangerous Woman. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dangerous Woman er ook in SD heel goed uit.

A Dangerous Woman streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dangerous Woman net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dangerous Woman hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dangerous Woman helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dangerous Woman torrent

Denk je dat je om A Dangerous Woman te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dangerous Woman trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dangerous Woman de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.