A Dangerous Woman
%
59

A Dangerous Woman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dangerous Woman

Moeite met waar je nou A Dangerous Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Woman

Samenvatting

Martha Horgan is een gevoelige en kinderlijke vrouw die met haar bijziende ogen de wereld wat vreemd aankijkt. Omdat ze niet liegt is ze beangstigend of zelfs gevaarlijk voor mensen en wordt ze niet geaccepteerd.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Gyllenhaal portait

  Stephen Gyllenhaal

  Director

 • Debra Winger portait

  Debra Winger

  Martha Horgan

 • Gabriel Byrne portait

  Gabriel Byrne

  Mackey

 • Barbara Hershey portait

  Barbara Hershey

  Frances Beechum

 • Laurie Metcalf portait

  Laurie Metcalf

  Anita Bell

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Patsy Bell

 • John Terry portait

  John Terry

  Steve Bell

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Edward

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Getso

 • Paul Dooley portait

  Paul Dooley

  Tupperware Salesman

Trailers

A Dangerous Woman

Veel gehoord over A Dangerous Woman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Dangerous Woman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Dangerous Woman streamen

Wil je A Dangerous Woman, de movie met Debra Winger, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Dangerous Woman zelfs gratis kijken.

A Dangerous Woman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Dangerous Woman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Dangerous Woman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Dangerous Woman torrent

Op zoek naar een torrent van A Dangerous Woman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Dangerous Woman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Dangerous Woman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Dangerous Woman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.