A Dark Truth
%
56

A Dark Truth

Nu kijken

Kijk A Dark Truth

Moeite met waar je nou A Dark Truth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dark Truth

Samenvatting

In the jungles of Ecuador, blood taints the waters. A multinational conglomerate's unholy alliance with a bloodthirsty military regime has resulted in a massacre. Only the rebel Francisco Franco (Forest Whitaker, Repo Men) and his determined wife Mia (Eva Longoria, TV's 'Desperate Housewives') can prove the truth. To settle a personal debt, former CIA agent Jack Begosian (Andy Garcia, Ocean's 13) takes on the freelance assignment to rescue Francisco and risks everything in a brutal battle to expose the cover-up. 2012 1990 Truth Films Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Damian Lee portrait

  Damian Lee

  Director

 • Andy García portait

  Andy García

  Jack Begosian

 • Kim Coates portait

  Kim Coates

  Bruce Swinton

 • Deborah Kara Unger portait

  Deborah Kara Unger

  Morgan Swinton

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Mia Francis

 • Forest Whitaker portait

  Forest Whitaker

  Francisco Francis

 • Kevin Durand portait

  Kevin Durand

  Tor

 • Steven Bauer portait

  Steven Bauer

  Tony Green

 • Devon Bostick portait

  Devon Bostick

  Renaldo

 • Al Sapienza portait

  Al Sapienza

  Doug Calder

 • Lara Daans portait

  Lara Daans

  Karen Begosian

 • Peter DaCunha portrait

  Peter DaCunha

  Jason Begosian

A Dark Truth

Zin om A Dark Truth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dark Truth te bekijken voor je op een rijtje.

A Dark Truth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dark Truth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dark Truth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dark Truth er ook in SD heel goed uit.

A Dark Truth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dark Truth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dark Truth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dark Truth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dark Truth torrent

Denk je dat je om A Dark Truth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dark Truth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dark Truth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.