A Day

A Day

Kijk A Day

Moeite met waar je nou A Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  College sweethearts Seok-yoon and Jin-won marry after graduation. Seok-yoon, gentle and cautious, lands a job designing children's toys. His wife Jin-won is physically very weak but strong-willed and the two love each other very much. Jin-won, who lost her parents when she was very young, want nothing more than to become a mother. However, despite their efforts they are unsuccessful. Jin-won's craving for a child becomes an obsession and Seok-yoon begins to lose his patience with his wife's extreme behavior. Finally, in what seems like a miracle, the two conceive a child. Their joy in life and love for each other grow along with the baby. But that miracle of happiness proves to be short lived....

  A Day

  Wil jij A Day zien? Waarom zou je A Day dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Day te kunnen zien.

  A Day torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Day! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Day mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Day streamen

  Er is een kans dat A Day momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Day met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Day gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Day in de bioscoop

  Ook A Day laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Day trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Day. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.