A Decent Man
%
65

A Decent Man

Nu kijken

Kijk A Decent Man

Moeite met waar je nou A Decent Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Decent Man

Samenvatting

Eddie is suffering from no longer living with Karine and their son Noam. One night walking home drunk, he gets mugged and badly injured. Suddenly, Eddie becomes a hero to his son and the victim of a vicious crime to his wife. He is asked to move back home, and is offered a new job. But when Ahmed, the perfect scapegoat for the attack, is charged, the gravitas of his accusation sucks Eddie into an infernal spiral of self-doubt and lies, marking the start of a dangerous freefall.

Regisseur en acteurs

 • Emmanuel Finkiel portait

  Emmanuel Finkiel

  Director

 • Nicolas Duvauchelle portait

  Nicolas Duvauchelle

  Eddy

 • Driss Ramdi portait

  Driss Ramdi

  Ahmed

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Karine

 • Maryne Cayon portait

  Maryne Cayon

  Estelle

 • Johann Soulé portrait

  Johann Soulé

  Noam

 • Nicolas Bridet portait

  Nicolas Bridet

  Régis Labrecque

 • Antoine Gouy portrait

  Antoine Gouy

  Le formateur

 • Maryne Bertieaux portrait

  Maryne Bertieaux

  Jeanne

A Decent Man

Zin om A Decent Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Decent Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Decent Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Decent Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Decent Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Decent Man er ook in SD heel goed uit.

A Decent Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Decent Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Decent Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Decent Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Decent Man torrent

Denk je dat je om A Decent Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Decent Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Decent Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.