A Decent Man
8

A Decent Man

Nu kijken

Kijk A Decent Man

Moeite met waar je nou A Decent Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Decent Man

Samenvatting

Eddie is suffering from no longer living with Karine and their son Noam. One night walking home drunk, he gets mugged and badly injured. Suddenly, Eddie becomes a hero to his son and the victim of a vicious crime to his wife. He is asked to move back home, and is offered a new job. But when Ahmed, the perfect scapegoat for the attack, is charged, the gravitas of his accusation sucks Eddie into an infernal spiral of self-doubt and lies, marking the start of a dangerous freefall.

Regisseur en acteurs

 • Emmanuel Finkiel portait

  Emmanuel Finkiel

  Director

 • Nicolas Duvauchelle portait

  Nicolas Duvauchelle

  Eddy

 • Driss Ramdi portait

  Driss Ramdi

  Ahmed

 • Mélanie Thierry portait

  Mélanie Thierry

  Karine

 • Maryne Cayon portait

  Maryne Cayon

  Estelle

 • Johann Soulé portait

  Johann Soulé

  Noam

 • Nicolas Bridet portait

  Nicolas Bridet

  Régis Labrecque

 • Antoine Gouy portait

  Antoine Gouy

  Le formateur

 • Maryne Bertieaux portait

  Maryne Bertieaux

  Jeanne

A Decent Man

Wil jij A Decent Man zien? Waarom zou je A Decent Man dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Decent Man te kunnen zien.

A Decent Man torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Decent Man! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Decent Man mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Decent Man streamen

Er is een kans dat A Decent Man momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Decent Man met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Decent Man gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Decent Man in de bioscoop

Ook A Decent Man laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Decent Man trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Decent Man. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.