A Dinner of Herbs

A Dinner of Herbs

Kijk A Dinner of Herbs

Moeite met waar je nou A Dinner of Herbs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Filmed on location in the North of England, A Dinner of Herbs is a film based on Catherine Cookson's novel about hardship, betrayal and family life in a 19th century working class town. Roddy and Hal have been friends since childhood, but their closeness is strengthened by the murder of their fathers by the same man. Mary Ellen is also in their circle of friends, but when she is rejected by Roddy after an affair that leaves her pregnant, she turns to Hal for security. Their lives spiral into an explosive and dramatic conclusion.

  A Dinner of Herbs

  Wil jij A Dinner of Herbs zien? Waarom zou je A Dinner of Herbs dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Dinner of Herbs te kunnen zien.

  A Dinner of Herbs torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Dinner of Herbs! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Dinner of Herbs mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Dinner of Herbs streamen

  Er is een kans dat A Dinner of Herbs momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Dinner of Herbs met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Dinner of Herbs gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Dinner of Herbs in de bioscoop

  Ook A Dinner of Herbs laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Dinner of Herbs trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Dinner of Herbs. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.