A Dog Of Flanders
6.2

A Dog Of Flanders

Kijk A Dog Of Flanders

Moeite met waar je nou A Dog Of Flanders moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Poor but happy, young Nello and his grandfather live alone, delivering milk as a livelihood, in the outskirts of Antwerp, a city in Flanders (the Flemish or Dutch-speaking part of modern-day Belgium). They discover a beaten dog (a Bouvier, a large sturdy dog native to Flanders) and adopt it and nurse it back to health, naming it Patrasche, the middle name of Nello's mother Mary, who died when Nello was very young. Nello's mother was a talented artist, and like his mother, he delights in drawing, and his friend Aloise is his model and greatest fan and supporter.

  Regisseur en acteurs

  • Kevin Brodie portait

   Kevin Brodie

   Director

  • Jack Warden portait

   Jack Warden

   Jehan Daas

  • Jack Warden portait

   Jack Warden

   Nello

  • Jesse James portait

   Jesse James

   Young Nello

  • Jon Voight portait

   Jon Voight

   Michel

  • Cheryl Ladd portait

   Cheryl Ladd

   Anna

  • Bruce McGill portait

   Bruce McGill

   William

  • Steven Hartley portait

   Steven Hartley

   Cogez

  • Andrew Bicknell portait

   Andrew Bicknell

   Stephens

  • Farren Monet portait

   Farren Monet

   Aloise

  A Dog Of Flanders

  Wil jij A Dog Of Flanders zien? Waarom zou je A Dog Of Flanders dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Dog Of Flanders te kunnen zien.

  A Dog Of Flanders torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Dog Of Flanders! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Dog Of Flanders mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Dog Of Flanders streamen

  Er is een kans dat A Dog Of Flanders momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Dog Of Flanders met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Dog Of Flanders gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Dog Of Flanders in de bioscoop

  Ook A Dog Of Flanders laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Dog Of Flanders trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Dog Of Flanders. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.