A Dog Year
%
61

A Dog Year

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog Year

Moeite met waar je nou A Dog Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dog Year

Samenvatting

Jon Katz is close to burnout. He's a writer with writer's block; his wife has left for her sister's because he's emotionally distant; he rarely answers his phone. A kennel sends him a border collie that's undisciplined because of abuse. Despite a series of mishaps, Jon decides to keep trying with the dog, and he rents a dilapidated farm house to give the dog room to run. A local handyman refers Jon to a woman who might be able to help him train the dog. Reluctantly, Jon gives her a try. Is the dog the problem, or the owner?

Regisseur en acteurs

 • George LaVoo portrait

  George LaVoo

  Director

 • Jeff Bridges portait

  Jeff Bridges

  Jon Katz

 • Domhnall Gleeson portait

  Domhnall Gleeson

  Anthony Armstrong

 • Welker White portait

  Welker White

  Brenda King

 • Elizabeth Marvel portait

  Elizabeth Marvel

  Margo

 • Lauren Ambrose portait

  Lauren Ambrose

  Emma

 • Lois Smith portait

  Lois Smith

  Lois Blair

Trailers

A Dog Year

Wil je A Dog Year kijken? De movie van George LaVoo uit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Dog Year op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Dog Year met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Dog Year downloaden

Het downloaden van A Dog Year is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Dog Year ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Dog Year streamen

Het streamen van A Dog Year heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Dog Year online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Dog Year kijkt. Ideaal!

A Dog Year torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Dog Year. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Dog Year trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Dog Year voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.