A Dog Year
5.7

A Dog Year

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog Year

Moeite met waar je nou A Dog Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Dog Year

Samenvatting

Jon Katz is close to burnout. He's a writer with writer's block; his wife has left for her sister's because he's emotionally distant; he rarely answers his phone. A kennel sends him a border collie that's undisciplined because of abuse. Despite a series of mishaps, Jon decides to keep trying with the dog, and he rents a dilapidated farm house to give the dog room to run. A local handyman refers Jon to a woman who might be able to help him train the dog. Reluctantly, Jon gives her a try. Is the dog the problem, or the owner?

Regisseur en acteurs

 • George LaVoo portait

  George LaVoo

  Director

 • Jeff Bridges portait

  Jeff Bridges

  Jon Katz

 • Domhnall Gleeson portait

  Domhnall Gleeson

  Anthony Armstrong

 • Welker White portait

  Welker White

  Brenda King

 • Elizabeth Marvel portait

  Elizabeth Marvel

  Margo

 • Lauren Ambrose portait

  Lauren Ambrose

  Emma

 • Lois Smith portait

  Lois Smith

  Lois Blair

Trailers

A Dog Year

Wil jij A Dog Year zien? Waarom zou je A Dog Year dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Dog Year te kunnen zien.

A Dog Year torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Dog Year! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Dog Year mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Dog Year streamen

Er is een kans dat A Dog Year momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Dog Year met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Dog Year gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Dog Year in de bioscoop

Ook A Dog Year laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Dog Year trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Dog Year. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.