A Dog's Journey

A Dog's Journey

Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Journey

Moeite met waar je nou A Dog's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje "CJ" te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog's Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Regisseur en acteurs

 • Gail Mancuso portrait

  Gail Mancuso

  Director

 • Josh Gad portrait

  Josh Gad

  Actor

 • Kathryn Prescott portrait

  Kathryn Prescott

  Actor

 • Dennis Quaid portrait

  Dennis Quaid

  Actor

Trailers

A Dog's Journey

Benieuwd naar A Dog's Journey? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Dog's Journey kunt bekijken.

A Dog's Journey streamen

Wil je A Dog's Journey streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Dog's Journey gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Dog's Journey downloaden

movies als A Dog's Journey kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Dog's Journey. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dog's Journey. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Dog's Journey torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Dog's Journey te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Dog's Journey trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Dog's Journey je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!