A Dog's Journey

A Dog's Journey

Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Journey

Moeite met waar je nou A Dog's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 13-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Regisseur en acteurs

 • Gail Mancuso portrait

  Gail Mancuso

  Director

 • Josh Gad portrait

  Josh Gad

  Actor

 • Dennis Quaid portrait

  Dennis Quaid

  Actor

 • Kathryn Prescott portrait

  Kathryn Prescott

  Actor

Trailers

A Dog's Journey

Veel gehoord over A Dog's Journey en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Dog's Journey heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Dog's Journey streamen

Wil je A Dog's Journey, de movie met Josh Gad, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Dog's Journey zelfs gratis kijken.

A Dog's Journey downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Dog's Journey ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Dog's Journey er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Dog's Journey torrent

Op zoek naar een torrent van A Dog's Journey? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Dog's Journey te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Dog's Journey trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Dog's Journey. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.