A Dog's Journey

A Dog's Journey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Journey

Moeite met waar je nou A Dog's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dog's Journey

Samenvatting

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje "CJ" te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog's Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Regisseur en acteurs

 • Gail Mancuso portrait

  Gail Mancuso

  Director

 • Josh Gad portrait

  Josh Gad

  Actor

 • Kathryn Prescott portrait

  Kathryn Prescott

  Actor

 • Dennis Quaid portrait

  Dennis Quaid

  Actor

Trailers

A Dog's Journey

Benieuwd naar A Dog's Journey? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A Dog's Journey draait.

A Dog's Journey in de bioscoop

A Dog's Journey draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A Dog's Journey.

A Dog's Journey streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A Dog's Journey te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A Dog's Journey een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A Dog's Journey zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A Dog's Journey torrent

Op zoek naar een torrent van A Dog's Journey? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A Dog's Journey zonder zorgen.

A Dog's Journey downloaden

Als A Dog's Journey binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A Dog's Journey trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A Dog's Journey de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.