A Dog's Purpose

A Dog's Purpose

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Purpose

Moeite met waar je nou A Dog's Purpose moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Dog's Purpose

Bekijk nog 20 bronnen

Samenvatting

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Hallström portait

  Lasse Hallström

  Director

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Hannah

 • Juliet Rylance portait

  Juliet Rylance

  Elizabeth

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  Carlos (credit only)

 • Josh Gad portait

  Josh Gad

  Dog (voice)

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Todd

 • Pooch Hall portait

  Pooch Hall

  Al

 • Luke Kirby portait

  Luke Kirby

  Jim

 • K.J. Apa portait

  K.J. Apa

  Ethan

Trailers

A Dog's Purpose

Zin om naar A Dog's Purpose te kijken? Ga A Dog's Purpose dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Dog's Purpose te kunnen zien.

A Dog's Purpose torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Dog's Purpose toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Dog's Purpose. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Dog's Purpose streamen

A Dog's Purpose is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Dog's Purpose lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Dog's Purpose kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Dog's Purpose in de bioscoop

Ook A Dog's Purpose laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Dog's Purpose trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Dog's Purpose.