A Dog's Purpose
%
100

A Dog's Purpose

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Purpose

Moeite met waar je nou A Dog's Purpose moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dog's Purpose

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey's hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Regisseur en acteurs

 • Lasse Hallström portait

  Lasse Hallström

  Director

 • Britt Robertson portait

  Britt Robertson

  Hannah

 • Juliet Rylance portait

  Juliet Rylance

  Elizabeth

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  Carlos (credit only)

 • Josh Gad portait

  Josh Gad

  Dog (voice)

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Todd

 • Pooch Hall portait

  Pooch Hall

  Al

 • Luke Kirby portait

  Luke Kirby

  Jim

 • K.J. Apa portait

  K.J. Apa

  Ethan

Trailers

A Dog's Purpose

Zin om A Dog's Purpose lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dog's Purpose te bekijken voor je op een rijtje.

A Dog's Purpose downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dog's Purpose downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dog's Purpose. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dog's Purpose er ook in SD heel goed uit.

A Dog's Purpose streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dog's Purpose net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dog's Purpose hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dog's Purpose helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dog's Purpose torrent

Denk je dat je om A Dog's Purpose te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dog's Purpose trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dog's Purpose de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.