A Dog's Way Home

A Dog's Way Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Dog's Way Home

Moeite met waar je nou A Dog's Way Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dog's Way Home

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Based on the beloved bestselling novel, A Dog's Way Home chronicles the heartwarming adventure of Bella (voiced by Bryce Dallas Howard), a devoted dog who embarks on an epic 400-mile journey home after she is separated from her beloved human.

Regisseur en acteurs

 • Charles Martin Smith portait

  Charles Martin Smith

  Director

 • Ashley Judd portait

  Ashley Judd

  Actor

 • Alexandra Shipp portait

  Alexandra Shipp

  Actor

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Actor

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Actor

 • Chris Bauer portait

  Chris Bauer

  Kurch

 • Patrick Gallagher portait

  Patrick Gallagher

  Teo

 • Jonah Hauer-King portait

  Jonah Hauer-King

  Actor

 • Farrah Aviva portait

  Farrah Aviva

  Nurse Matthews

 • Tammy Gillis portait

  Tammy Gillis

  Actor

 • Lucia Walters portait

  Lucia Walters

  Loretta

 • Spencer Drever portait

  Spencer Drever

  Rick

 • Ben Ratner portait

  Ben Ratner

  Dr. Gann

Trailers

A Dog's Way Home

Zin om A Dog's Way Home lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dog's Way Home te bekijken voor je op een rijtje.

A Dog's Way Home downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dog's Way Home downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dog's Way Home. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dog's Way Home er ook in SD heel goed uit.

A Dog's Way Home streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dog's Way Home net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dog's Way Home hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dog's Way Home helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dog's Way Home torrent

Denk je dat je om A Dog's Way Home te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dog's Way Home trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dog's Way Home de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.