Een Fairly Odd kerstfeest
%
54

Een Fairly Odd kerstfeest

Nu kijken

Kijk Een Fairly Odd kerstfeest

Moeite met waar je nou Een Fairly Odd kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Een Fairly Odd kerstfeest

Samenvatting

Het is aan Timmy om kerst te redden en daarvoor moet hij een gevaarlijke, magische reis maken naar Elmer, de Oude Elf. Hij kan Timmy van de "niet-braaf" lijst halen.

Regisseur en acteurs

 • Savage Steve Holland portait

  Savage Steve Holland

  Director

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Timmy Turner

 • Daniella Monet portait

  Daniella Monet

  Tootie

 • David Lewis portait

  David Lewis

  Denzel Crocker

 • Daran Norris portait

  Daran Norris

  Timmy's Dad / Cosmo (voice)

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Timmy's Mom

 • Devyn Dalton portait

  Devyn Dalton

  Christmas Carol

 • Tony Cox portait

  Tony Cox

  Elmer the Elder Elf

 • Donavon Stinson portait

  Donavon Stinson

  Santa

 • Travis Turner portait

  Travis Turner

  Dingle Dave Elf (voice)

Een Fairly Odd kerstfeest

Benieuwd naar Een Fairly Odd kerstfeest? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Een Fairly Odd kerstfeest kunt bekijken.

Een Fairly Odd kerstfeest streamen

Wil je Een Fairly Odd kerstfeest streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Een Fairly Odd kerstfeest gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Een Fairly Odd kerstfeest downloaden

movies als Een Fairly Odd kerstfeest kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Een Fairly Odd kerstfeest. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Een Fairly Odd kerstfeest. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Een Fairly Odd kerstfeest torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Een Fairly Odd kerstfeest te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Een Fairly Odd kerstfeest trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Een Fairly Odd kerstfeest je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!