Een Fairly Odd kerstfeest
%
54

Een Fairly Odd kerstfeest

Kijk Een Fairly Odd kerstfeest

Moeite met waar je nou Een Fairly Odd kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het is aan Timmy om kerst te redden en daarvoor moet hij een gevaarlijke, magische reis maken naar Elmer, de Oude Elf. Hij kan Timmy van de "niet-braaf" lijst halen.

Regisseur en acteurs

 • Savage Steve Holland portait

  Savage Steve Holland

  Director

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Timmy Turner

 • Daniella Monet portait

  Daniella Monet

  Tootie

 • David Lewis portait

  David Lewis

  Denzel Crocker

 • Daran Norris portait

  Daran Norris

  Timmy's Dad / Cosmo (voice)

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Timmy's Mom

 • Devyn Dalton portait

  Devyn Dalton

  Christmas Carol

 • Tony Cox portait

  Tony Cox

  Elmer the Elder Elf

 • Donavon Stinson portait

  Donavon Stinson

  Santa

 • Travis Turner portait

  Travis Turner

  Dingle Dave Elf (voice)

Een Fairly Odd kerstfeest

Wil je Een Fairly Odd kerstfeest kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Een Fairly Odd kerstfeest streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Een Fairly Odd kerstfeest niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Een Fairly Odd kerstfeest zelfs gratis bekijken.

Een Fairly Odd kerstfeest downloaden

Wil je Een Fairly Odd kerstfeest ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Een Fairly Odd kerstfeest overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Een Fairly Odd kerstfeest torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Een Fairly Odd kerstfeest is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Een Fairly Odd kerstfeest trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Een Fairly Odd kerstfeest de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.