L'homme fidèle

L'homme fidèle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'homme fidèle

Moeite met waar je nou L'homme fidèle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'homme fidèle

Samenvatting

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel. L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.

Regisseur en acteurs

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Director

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Abel

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Marianne

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Eve

Trailers

L'homme fidèle

Wil je L'homme fidèle kijken? De movie van Louis Garrel uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om L'homme fidèle op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om L'homme fidèle met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

L'homme fidèle downloaden

Het downloaden van L'homme fidèle is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je L'homme fidèle ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

L'homme fidèle streamen

Het streamen van L'homme fidèle heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je L'homme fidèle online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar L'homme fidèle kijkt. Ideaal!

L'homme fidèle torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van L'homme fidèle. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

L'homme fidèle trailer

Bekijk eerst even de trailer van L'homme fidèle voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.