L'homme fidèle

L'homme fidèle

Bekijk de trailer

Kijk L'homme fidèle

Moeite met waar je nou L'homme fidèle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel. L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.

Regisseur en acteurs

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Director

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Abel

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Marianne

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Eve

Trailers

L'homme fidèle

L'homme fidèle streamen

L'homme fidèle streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

L'homme fidèle downloaden

Zin om L'homme fidèle te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als L'homme fidèle te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

L'homme fidèle torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als L'homme fidèle makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

L'homme fidèle trailer

Wil je er zeker van zijn dat L'homme fidèle jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.