L'homme fidèle

L'homme fidèle

Kijk L'homme fidèle

Moeite met waar je nou L'homme fidèle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In L'Homme Fidèle is te zien hoe Marianne, Abel verlaat voor Paul, zijn beste vriend en de vader van haar ongeboren kind. Acht jaar later overlijdt Paul. Als Abel en Marianne weer samen komen zorgt dat voor jaloezie bij zowel Mariannes zoon, Joseph, als bij Pauls zus, Eva, die al sinds hun kindertijd gevoelens heeft voor Paul.

Regisseur en acteurs

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Director

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Abel

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Marianne

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Eve

L'homme fidèle

Benieuwd naar L'homme fidèle? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als L'homme fidèle kunt bekijken.

L'homme fidèle streamen

Wil je L'homme fidèle streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je L'homme fidèle gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

L'homme fidèle downloaden

movies als L'homme fidèle kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar L'homme fidèle. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'homme fidèle. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

L'homme fidèle torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om L'homme fidèle te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

L'homme fidèle trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of L'homme fidèle je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!