L'homme fidèle

L'homme fidèle

Kijk L'homme fidèle

Moeite met waar je nou L'homme fidèle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 25-04-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel. L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.

Regisseur en acteurs

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Director

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Abel

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Marianne

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Eve

L'homme fidèle

Zin om L'homme fidèle lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om L'homme fidèle te bekijken voor je op een rijtje.

L'homme fidèle downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je L'homme fidèle downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'homme fidèle. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet L'homme fidèle er ook in SD heel goed uit.

L'homme fidèle streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je L'homme fidèle net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je L'homme fidèle hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je L'homme fidèle helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

L'homme fidèle torrent

Denk je dat je om L'homme fidèle te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

L'homme fidèle trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of L'homme fidèle de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.