L'homme fidèle

L'homme fidèle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'homme fidèle

Moeite met waar je nou L'homme fidèle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'homme fidèle

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen L'homme fidèle draait?

Samenvatting

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel. L'homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking.

Regisseur en acteurs

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Director

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Abel

 • Laetitia Casta portait

  Laetitia Casta

  Marianne

 • Lily-Rose Depp portait

  Lily-Rose Depp

  Eve

Trailers

L'homme fidèle

Benieuwd naar L'homme fidèle? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar L'homme fidèle draait.

L'homme fidèle in de bioscoop

L'homme fidèle draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor L'homme fidèle.

L'homme fidèle streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra L'homme fidèle te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat L'homme fidèle een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je L'homme fidèle zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

L'homme fidèle torrent

Op zoek naar een torrent van L'homme fidèle? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je L'homme fidèle zonder zorgen.

L'homme fidèle downloaden

Als L'homme fidèle binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

L'homme fidèle trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of L'homme fidèle de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.