A Family Affair
2.5

A Family Affair

Bekijk de trailer

Kijk A Family Affair

Moeite met waar je nou A Family Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn 95-jarige grootmoeder Marianne, een vrouw die hij op dit moment alleen kent van mythes en de overwegend negatieve verhalen die zijn vader hem verteld heeft. Zij was een echte diva en een beroemd fotomodel in de jaren 50 die haar twee zoons in een kindertehuis plaatste en een moeder die van de een op de andere dag besloot naar Zuid-Afrika te emigreren, ver weg van haar familie. Fassaert besluit in te gaan op haar uitnodiging, maar niet zonder zijn camera mee te nemen.  Bij aankomst blijkt oma nog steeds een femme fatale, die halsoverkop verliefd wordt op haar kleinzoon. Terwijl Tom achter deze façade probeert te komen, raakt hij steeds dieper verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis.

  Regisseur en acteurs

  • Tom Fassaert portrait

   Tom Fassaert

  Trailers

  A Family Affair

  Zin om naar A Family Affair te kijken? Ga A Family Affair dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Family Affair te kunnen zien.

  A Family Affair torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Family Affair toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Family Affair. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  A Family Affair streamen

  A Family Affair is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Family Affair lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Family Affair kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  A Family Affair in de bioscoop

  Ook A Family Affair laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  A Family Affair trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Family Affair.