A Family Affair
%
72

A Family Affair

Bekijk de trailer

Kijk A Family Affair

Moeite met waar je nou A Family Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn 95-jarige grootmoeder Marianne, een vrouw die hij op dit moment alleen kent van mythes en de overwegend negatieve verhalen die zijn vader hem verteld heeft. Zij was een echte diva en een beroemd fotomodel in de jaren 50 die haar twee zoons in een kindertehuis plaatste en een moeder die van de een op de andere dag besloot naar Zuid-Afrika te emigreren, ver weg van haar familie. Fassaert besluit in te gaan op haar uitnodiging, maar niet zonder zijn camera mee te nemen.  Bij aankomst blijkt oma nog steeds een femme fatale, die halsoverkop verliefd wordt op haar kleinzoon. Terwijl Tom achter deze façade probeert te komen, raakt hij steeds dieper verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis.

Regisseur en acteurs

  • Tom Fassaert portrait

    Tom Fassaert

    Director

Trailers

A Family Affair

Veel gehoord over A Family Affair en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Family Affair heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Family Affair streamen

Wil je A Family Affair, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Family Affair zelfs gratis kijken.

A Family Affair downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Family Affair ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Family Affair er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Family Affair torrent

Op zoek naar een torrent van A Family Affair? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Family Affair te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Family Affair trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Family Affair. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.