Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Bekijk de trailer

Kijk Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Moeite met waar je nou Het Uur van de Wolf: A Family Quartet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak. Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin. De film van regisseur Simonka de Jong (The Only Son) laat zien hoe elk gezinslid zich moet verhouden tot haar talent.

Regisseur en acteurs

 • Simonka de Jong portrait

  Simonka de Jong

  Director

 • Noa Wildschut portrait

  Noa Wildschut

  Actor

 • Avigal Wildschut portrait

  Avigal Wildschut

  Actor

Trailers

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet streamen

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet downloaden

Zin om Het Uur van de Wolf: A Family Quartet te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Het Uur van de Wolf: A Family Quartet te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Het Uur van de Wolf: A Family Quartet makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet trailer

Wil je er zeker van zijn dat Het Uur van de Wolf: A Family Quartet jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.