Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Bekijk de trailer

Kijk Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Moeite met waar je nou Het Uur van de Wolf: A Family Quartet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak. Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin. De film van regisseur Simonka de Jong (The Only Son) laat zien hoe elk gezinslid zich moet verhouden tot haar talent.

Regisseur en acteurs

 • Simonka de Jong portrait

  Simonka de Jong

  Director

 • Noa Wildschut portrait

  Noa Wildschut

  Actor

 • Avigal Wildschut portrait

  Avigal Wildschut

  Actor

Trailers

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Veel gehoord over Het Uur van de Wolf: A Family Quartet en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Het Uur van de Wolf: A Family Quartet heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet streamen

Wil je Het Uur van de Wolf: A Family Quartet, de movie met Noa Wildschut, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Het Uur van de Wolf: A Family Quartet zelfs gratis kijken.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Het Uur van de Wolf: A Family Quartet ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Het Uur van de Wolf: A Family Quartet er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet torrent

Op zoek naar een torrent van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.