Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Bekijk de trailer

Kijk Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Moeite met waar je nou Het Uur van de Wolf: A Family Quartet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak. Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin. De film van regisseur Simonka de Jong (The Only Son) laat zien hoe elk gezinslid zich moet verhouden tot haar talent.

Regisseur en acteurs

 • Simonka de Jong portrait

  Simonka de Jong

  Director

 • Noa Wildschut portrait

  Noa Wildschut

  Actor

 • Avigal Wildschut portrait

  Avigal Wildschut

  Actor

Trailers

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Op zoek naar Het Uur van de Wolf: A Family Quartet? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet streamen

Het streamen van movies als Het Uur van de Wolf: A Family Quartet heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het Uur van de Wolf: A Family Quartet waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het Uur van de Wolf: A Family Quartet dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het Uur van de Wolf: A Family Quartet te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet trailer

Weet je nog niet zeker of Het Uur van de Wolf: A Family Quartet jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.