A Family Thing
%
70

A Family Thing

Bekijk de trailer

Kijk A Family Thing

Moeite met waar je nou A Family Thing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Robert Duvall en James Earl Jones portretteren lang verloren gewaande broers in dit fascinerende en bittere familiedrama over een blanke man die in een identiteitscrisis terechtkomt wanneer hij ontdekt dat zijn biologische moeder zwart was.

Regisseur en acteurs

 • Richard Pearce portrait

  Richard Pearce

  Director

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Earl Pilcher Jr.

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Ray Murdock

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Virgil

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Aunt T.

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Ruby

 • Regina Taylor portait

  Regina Taylor

  Ann

 • David Keith portait

  David Keith

  Sonny

Trailers

A Family Thing

Benieuwd naar A Family Thing? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Family Thing kunt bekijken.

A Family Thing streamen

Wil je A Family Thing streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Family Thing gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Family Thing downloaden

movies als A Family Thing kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Family Thing. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Family Thing. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Family Thing torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Family Thing te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Family Thing trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Family Thing je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!