A Family Thing
%
70

A Family Thing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Family Thing

Moeite met waar je nou A Family Thing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Family Thing

Samenvatting

Robert Duvall en James Earl Jones portretteren lang verloren gewaande broers in dit fascinerende en bittere familiedrama over een blanke man die in een identiteitscrisis terechtkomt wanneer hij ontdekt dat zijn biologische moeder zwart was.

Regisseur en acteurs

 • Richard Pearce portrait

  Richard Pearce

  Director

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Earl Pilcher Jr.

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Ray Murdock

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Virgil

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Aunt T.

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Ruby

 • Regina Taylor portait

  Regina Taylor

  Ann

 • David Keith portait

  David Keith

  Sonny

Trailers

A Family Thing

Veel gehoord over A Family Thing en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Family Thing heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Family Thing streamen

Wil je A Family Thing, de movie met Robert Duvall, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Family Thing zelfs gratis kijken.

A Family Thing downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Family Thing ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Family Thing er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Family Thing torrent

Op zoek naar een torrent van A Family Thing? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Family Thing te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Family Thing trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Family Thing. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.