A Family Thing
%
70

A Family Thing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Family Thing

Moeite met waar je nou A Family Thing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Family Thing

Samenvatting

Robert Duvall en James Earl Jones portretteren lang verloren gewaande broers in dit fascinerende en bittere familiedrama over een blanke man die in een identiteitscrisis terechtkomt wanneer hij ontdekt dat zijn biologische moeder zwart was.

Regisseur en acteurs

 • Richard Pearce portrait

  Richard Pearce

  Director

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Earl Pilcher Jr.

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Ray Murdock

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Virgil

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Aunt T.

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Ruby

 • Regina Taylor portait

  Regina Taylor

  Ann

 • David Keith portait

  David Keith

  Sonny

Trailers

A Family Thing

Zin om A Family Thing lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Family Thing te bekijken voor je op een rijtje.

A Family Thing downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Family Thing downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Family Thing. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Family Thing er ook in SD heel goed uit.

A Family Thing streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Family Thing net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Family Thing hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Family Thing helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Family Thing torrent

Denk je dat je om A Family Thing te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Family Thing trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Family Thing de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.