A Family Thing
4.4

A Family Thing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Family Thing

Moeite met waar je nou A Family Thing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Family Thing

 • AMC
  morgen om 1:15

Samenvatting

Robert Duvall and James Earl Jones portray long-lost brothers in this compelling and poignant family drama about a white Southerner whose identity is shaken after he learns that his natural mother was black.

Regisseur en acteurs

 • Richard Pearce portait

  Richard Pearce

  Director

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Earl Pilcher Jr.

 • James Earl Jones portait

  James Earl Jones

  Ray Murdock

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Virgil

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Aunt T.

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Ruby

 • Regina Taylor portait

  Regina Taylor

  Ann

 • David Keith portait

  David Keith

  Sonny

Trailers

A Family Thing

Wil jij A Family Thing zien? Waarom zou je A Family Thing dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Family Thing te kunnen zien.

A Family Thing torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Family Thing! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Family Thing mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Family Thing streamen

Er is een kans dat A Family Thing momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Family Thing met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Family Thing gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Family Thing in de bioscoop

Ook A Family Thing laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Family Thing trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Family Thing. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.