A Family
6

A Family

Nu kijken

Kijk A Family

Moeite met waar je nou A Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Family

Samenvatting

De Rheinwalds zijn een beroemde Deense bakkersfamilie, waarvan Ditte de jongste generatie vertegenwoordigt. Haar eigen dromen en ambities zijn echter anders dan die van haar familie. Als ze een droombaan krijgt aangeboden bij een galerie in New York, besluit ze samen met haar vriend Peter de kans aan te grijpen. De toekomst lijkt stralend, het leven vrolijk en simpel. Maar dan wordt Dittes charismatische vader Rikard, meesterbakker en hofleverancier, ernstig ziek. Ditte zegt de verhuizing naar Amerika af om bij hem te zijn. Al snel raakt haar hele leven uit balans. Rikard eist dat zij de leiding overneemt van het familiebedrijf, terwijl Peter aan haar trekt omdat hij hun gezamenlijke droom in rook ziet opgaan. Plotseling is het leven niet meer zo simpel.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Lene Maria Christensen portait

  Lene Maria Christensen

  Ditte Rheinwald

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Rikard Rheinwald

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Peter

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Sanne Rheinwald

 • Line Kruse portait

  Line Kruse

  Chrisser Rheinwald

 • Coco Hjardemaal portait

  Coco Hjardemaal

  Line Rheinwald

 • Gustav Fischer Kjærulff portait

  Gustav Fischer Kjærulff

  Werner Rheinwald

A Family

Veel gehoord over A Family en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Family heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Family streamen

Wil je A Family, de movie met Lene Maria Christensen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Family zelfs gratis kijken.

A Family downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Family ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Family er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Family torrent

Op zoek naar een torrent van A Family? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Family te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Family trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Family. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.