A Family
%
67

A Family

Nu kijken

Kijk A Family

Moeite met waar je nou A Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Family

Samenvatting

Kort voordat de galeriehoudster Ditte Rheinwald naar New York verhuist, hoort ze, dat haar vader Rikard kanker heeft en wil dat zij na zijn dood zijn succesvolle bakkerij overneemt.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Lene Maria Christensen portait

  Lene Maria Christensen

  Ditte Rheinwald

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Rikard Rheinwald

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Peter

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Sanne Rheinwald

 • Line Kruse portait

  Line Kruse

  Chrisser Rheinwald

 • Coco Hjardemaal portait

  Coco Hjardemaal

  Line Rheinwald

 • Gustav Fischer Kjærulff portait

  Gustav Fischer Kjærulff

  Werner Rheinwald

A Family

Wil je A Family kijken? De movie van Pernille Fischer Christensen uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Family op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Family met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Family downloaden

Het downloaden van A Family is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Family ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Family streamen

Het streamen van A Family heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Family online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Family kijkt. Ideaal!

A Family torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Family. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Family trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Family voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.