A Family
%
67

A Family

Nu kijken

Kijk A Family

Moeite met waar je nou A Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Family

Samenvatting

Kort voordat de galeriehoudster Ditte Rheinwald naar New York verhuist, hoort ze, dat haar vader Rikard kanker heeft en wil dat zij na zijn dood zijn succesvolle bakkerij overneemt.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Lene Maria Christensen portait

  Lene Maria Christensen

  Ditte Rheinwald

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Rikard Rheinwald

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Peter

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Sanne Rheinwald

 • Line Kruse portait

  Line Kruse

  Chrisser Rheinwald

 • Coco Hjardemaal portait

  Coco Hjardemaal

  Line Rheinwald

 • Gustav Fischer Kjærulff portait

  Gustav Fischer Kjærulff

  Werner Rheinwald

A Family

Benieuwd naar A Family? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Family kunt bekijken.

A Family streamen

Wil je A Family streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Family gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Family downloaden

movies als A Family kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Family. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Family. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Family torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Family te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Family trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Family je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!