A Family
%
67

A Family

Nu kijken

Kijk A Family

Moeite met waar je nou A Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Family

Samenvatting

Kort voordat de galeriehoudster Ditte Rheinwald naar New York verhuist, hoort ze, dat haar vader Rikard kanker heeft en wil dat zij na zijn dood zijn succesvolle bakkerij overneemt.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Lene Maria Christensen portait

  Lene Maria Christensen

  Ditte Rheinwald

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Rikard Rheinwald

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Peter

 • Anne Louise Hassing portait

  Anne Louise Hassing

  Sanne Rheinwald

 • Line Kruse portait

  Line Kruse

  Chrisser Rheinwald

 • Coco Hjardemaal portait

  Coco Hjardemaal

  Line Rheinwald

 • Gustav Fischer Kjærulff portait

  Gustav Fischer Kjærulff

  Werner Rheinwald

A Family

Zin om A Family lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Family te bekijken voor je op een rijtje.

A Family downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Family downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Family. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Family er ook in SD heel goed uit.

A Family streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Family net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Family hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Family helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Family torrent

Denk je dat je om A Family te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Family trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Family de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.