Una mujer fantástica
%
77

Una mujer fantástica

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una mujer fantástica

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen Una mujer fantástica draait?

Samenvatting

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie - die de relatie nooit heeft geaccepteerd - haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Daniela Vega portait

  Daniela Vega

  Marina

 • Francisco Reyes portait

  Francisco Reyes

  Orlando

 • Luis Gnecco portait

  Luis Gnecco

  Gabo

 • Aline Küppenheim portait

  Aline Küppenheim

  Sonia

 • Nicolás Saavedra portait

  Nicolás Saavedra

  Bruno

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Adriana

 • Néstor Cantillana portait

  Néstor Cantillana

  Gaston

 • Alejandro Goic portait

  Alejandro Goic

  Doctor

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Alessandra

Trailers

Una mujer fantástica

Benieuwd naar Una mujer fantástica? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Una mujer fantástica draait.

Una mujer fantástica in de bioscoop

Una mujer fantástica draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Una mujer fantástica.

Una mujer fantástica streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Una mujer fantástica te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Una mujer fantástica een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Una mujer fantástica zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Una mujer fantástica torrent

Op zoek naar een torrent van Una mujer fantástica? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Una mujer fantástica zonder zorgen.

Una mujer fantástica downloaden

Als Una mujer fantástica binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Una mujer fantástica trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Una mujer fantástica de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.