Una mujer fantástica
%
77

Una mujer fantástica

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una mujer fantástica

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie - die de relatie nooit heeft geaccepteerd - haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Daniela Vega portait

  Daniela Vega

  Marina

 • Francisco Reyes portait

  Francisco Reyes

  Orlando

 • Luis Gnecco portait

  Luis Gnecco

  Gabo

 • Aline Küppenheim portait

  Aline Küppenheim

  Sonia

 • Nicolás Saavedra portait

  Nicolás Saavedra

  Bruno

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Adriana

 • Néstor Cantillana portait

  Néstor Cantillana

  Gaston

 • Alejandro Goic portait

  Alejandro Goic

  Doctor

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Alessandra

Trailers

Una mujer fantástica

Wil je Una mujer fantástica kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Una mujer fantástica streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Una mujer fantástica niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Una mujer fantástica zelfs gratis bekijken.

Una mujer fantástica downloaden

Wil je Una mujer fantástica ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Una mujer fantástica overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Una mujer fantástica torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Una mujer fantástica is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Una mujer fantástica trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Una mujer fantástica de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.