Una mujer fantástica
%
77

Una mujer fantástica

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una mujer fantástica

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie, die de relatie nooit heeft geaccepteerd, haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portrait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Daniela Vega portrait

  Daniela Vega

  Marina

 • Francisco Reyes portrait

  Francisco Reyes

  Orlando

 • Luis Gnecco portait

  Luis Gnecco

  Gabo

 • Aline Küppenheim portait

  Aline Küppenheim

  Sonia

 • Nicolás Saavedra portrait

  Nicolás Saavedra

  Bruno

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Adriana

 • Néstor Cantillana portrait

  Néstor Cantillana

  Gaston

 • Alejandro Goic portrait

  Alejandro Goic

  Doctor

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Alessandra

Trailers

Una mujer fantástica

Op zoek naar Una mujer fantástica? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Una mujer fantástica streamen

Het streamen van movies als Una mujer fantástica heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Una mujer fantástica waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Una mujer fantástica dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Una mujer fantástica downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Una mujer fantástica te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Una mujer fantástica torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Una mujer fantástica trailer

Weet je nog niet zeker of Una mujer fantástica jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.