Una mujer fantástica
%
77

Una mujer fantástica

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una mujer fantástica

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Dit krachtige en onbevreesde drama over de transseksuele Marina won de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Wanneer Marina's oudere vriend overlijdt, moet ze keihard vechten om door zijn familie te worden erkend.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portrait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Daniela Vega portrait

  Daniela Vega

  Marina

 • Francisco Reyes portrait

  Francisco Reyes

  Orlando

 • Luis Gnecco portait

  Luis Gnecco

  Gabo

 • Aline Küppenheim portait

  Aline Küppenheim

  Sonia

 • Nicolás Saavedra portrait

  Nicolás Saavedra

  Bruno

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Adriana

 • Néstor Cantillana portrait

  Néstor Cantillana

  Gaston

 • Alejandro Goic portrait

  Alejandro Goic

  Doctor

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Alessandra

Trailers

Una mujer fantástica

Benieuwd naar Una mujer fantástica? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Una mujer fantástica kunt bekijken.

Una mujer fantástica streamen

Wil je Una mujer fantástica streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Una mujer fantástica gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Una mujer fantástica downloaden

movies als Una mujer fantástica kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Una mujer fantástica. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una mujer fantástica. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Una mujer fantástica torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Una mujer fantástica te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Una mujer fantástica trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Una mujer fantástica je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!