Una mujer fantástica
%
77

Una mujer fantástica

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Una mujer fantástica

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Dit krachtige en onbevreesde drama over de transseksuele Marina won de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Wanneer Marina's oudere vriend overlijdt, moet ze keihard vechten om door zijn familie te worden erkend.

Regisseur en acteurs

 • Sebastián Lelio portrait

  Sebastián Lelio

  Director

 • Daniela Vega portrait

  Daniela Vega

  Marina

 • Francisco Reyes portrait

  Francisco Reyes

  Orlando

 • Luis Gnecco portait

  Luis Gnecco

  Gabo

 • Aline Küppenheim portait

  Aline Küppenheim

  Sonia

 • Nicolás Saavedra portrait

  Nicolás Saavedra

  Bruno

 • Amparo Noguera portait

  Amparo Noguera

  Adriana

 • Néstor Cantillana portrait

  Néstor Cantillana

  Gaston

 • Alejandro Goic portrait

  Alejandro Goic

  Doctor

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Alessandra

Trailers

Una mujer fantástica

Una mujer fantástica streamen

Una mujer fantástica streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Una mujer fantástica downloaden

Zin om Una mujer fantástica te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Una mujer fantástica te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Una mujer fantástica torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Una mujer fantástica makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Una mujer fantástica trailer

Wil je er zeker van zijn dat Una mujer fantástica jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.