Una mujer fantástica
8

Una mujer fantástica

Kijk Una mujer fantástica

Moeite met waar je nou Una mujer fantástica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 31-08-2017 in de bioscoop.

  Samenvatting

  De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie, die de relatie nooit heeft geaccepteerd, haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.

  Regisseur en acteurs

  • Sebastián Lelio portait

   Sebastián Lelio

   Director

  • Daniela Vega portait

   Daniela Vega

   Marina

  • Francisco Reyes portait

   Francisco Reyes

   Orlando

  • Luis Gnecco portait

   Luis Gnecco

   Gabo

  • Aline Küppenheim portait

   Aline Küppenheim

   Sonia

  • Nicolás Saavedra portait

   Nicolás Saavedra

   Bruno

  • Amparo Noguera portait

   Amparo Noguera

   Adriana

  • Néstor Cantillana portait

   Néstor Cantillana

   Gaston

  • Alejandro Goic portait

   Alejandro Goic

   Doctor

  • Antonia Zegers portait

   Antonia Zegers

   Alessandra

  Una mujer fantástica

  Wil jij Una mujer fantástica zien? Waarom zou je Una mujer fantástica dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Una mujer fantástica te kunnen zien.

  Una mujer fantástica torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Una mujer fantástica! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Una mujer fantástica mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  Una mujer fantástica streamen

  Er is een kans dat Una mujer fantástica momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Una mujer fantástica met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Una mujer fantástica gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  Una mujer fantástica in de bioscoop

  Ook Una mujer fantástica laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  Una mujer fantástica trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Una mujer fantástica. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.