A Farewell to Arms
%
60

A Farewell to Arms

Kijk A Farewell to Arms

Moeite met waar je nou A Farewell to Arms moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Amerikaan Frederick Henry werkt tijdens de Eerste Wereldoorlog bij het Italiaanse Rode Kruis. Wanneer hij na een kort verlof terugkeert naar zijn post, wordt hij meteen door dokter Alessandro Rinaldi op de hoogte gebracht van het grote nieuws : De Britten hebben in het dorpje een hospitaal ingericht en de verpleegsters zijn ontzettend knap. Vooral Catherine Barclay valt op. Voor één keer overdrijft Rinaldi niet. De verpleegster is inderdaad een natuurlijke schoonheid. Maar Catherine is ontzettend kwetsbaar. Ze treurt over de dood van haar verloofde en ze is vastbesloten om zich nooit meer te binden. Maar tijdens het eerste gesprek wordt ze stapelverliefd op de Amerikaan en ze beginnen een relatie. Tussen Frederick en Catherine is het liefde met de grote L en ze willen nooit van elkaar gescheiden worden. Zelfs niet door de oorlog!

Regisseur en acteurs

 • Charles Vidor portait

  Charles Vidor

  Director

 • Rock Hudson portait

  Rock Hudson

  Lieutenant Frédéric Henry

 • Jennifer Jones portait

  Jennifer Jones

  Catherine Barkley

 • Vittorio De Sica portait

  Vittorio De Sica

  Major Rinaldi

 • Luigi Barzini portrait

  Luigi Barzini

  le colonel de la cour martiale

 • Georges Brehat portrait

  Georges Brehat

  Capitaine Bassi

 • Oskar Homolka portait

  Oskar Homolka

  Dr Emerich

 • Mercedes McCambridge portait

  Mercedes McCambridge

  Mme Van Campen

 • Elaine Stritch portait

  Elaine Stritch

  Helen Ferguson

 • Kurt Kasznar portait

  Kurt Kasznar

  Bonello

 • Victor Francen portait

  Victor Francen

  Colonel Valentini

 • Alberto Sordi portait

  Alberto Sordi

  Père Galli

 • Leopoldo Trieste portait

  Leopoldo Trieste

  Passini

 • Franco Interlenghi portait

  Franco Interlenghi

  Ayrno

 • Bud Spencer portait

  Bud Spencer

  Carabiniere

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A Farewell to Arms

Zin om A Farewell to Arms lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Farewell to Arms te bekijken voor je op een rijtje.

A Farewell to Arms downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Farewell to Arms downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Farewell to Arms. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Farewell to Arms er ook in SD heel goed uit.

A Farewell to Arms streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Farewell to Arms net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Farewell to Arms hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Farewell to Arms helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Farewell to Arms torrent

Denk je dat je om A Farewell to Arms te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Farewell to Arms trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Farewell to Arms de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.