A Few Good Men
%
77

A Few Good Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Few Good Men

Moeite met waar je nou A Few Good Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Few Good Men

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Twee militairen moeten voor de krijgsraad verschijnen. Ze worden ervan beschuldigd dat ze een van hun kameraden gedood hebben. De jonge militaire advocaat Kaffee krijgt opdracht hen te verdedigen. Hij is een briljant jurist, maar het ontbreekt hem aan de moed om door te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Rob Reiner portrait

  Rob Reiner

  director

 • J.A. Preston portrait

  J.A. Preston

  actor

 • Christopher Guest portrait

  Christopher Guest

  actor

 • Kiefer Sutherland portrait

  Kiefer Sutherland

  actor

 • J.T. Walsh portrait

  J.T. Walsh

  actor

 • James Marshall portrait

  James Marshall

  actor

 • Kevin Pollak portrait

  Kevin Pollak

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

 • Demi Moore portrait

  Demi Moore

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

 • Tom Cruise portrait

  Tom Cruise

  actor

Trailers

A Few Good Men

Wil je A Few Good Men kijken? De movie vanuit 1992 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Few Good Men op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Few Good Men met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Few Good Men downloaden

Het downloaden van A Few Good Men is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Few Good Men ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Few Good Men streamen

Het streamen van A Few Good Men heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Few Good Men online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Few Good Men kijkt. Ideaal!

A Few Good Men torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Few Good Men. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Few Good Men trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Few Good Men voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.