A Few Good Men
%
77

A Few Good Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Few Good Men

Moeite met waar je nou A Few Good Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Few Good Men

Samenvatting

Twee militairen moeten voor de krijgsraad verschijnen. Ze worden ervan beschuldigd dat ze een van hun kameraden gedood hebben. De jonge militaire advocaat Kaffee krijgt opdracht hen te verdedigen. Hij is een briljant jurist, maar het ontbreekt hem aan de moed om door te pakken.

Regisseur en acteurs

 • Rob Reiner portrait

  Rob Reiner

  director

 • J.A. Preston portrait

  J.A. Preston

  actor

 • Christopher Guest portrait

  Christopher Guest

  actor

 • Kiefer Sutherland portrait

  Kiefer Sutherland

  actor

 • J.T. Walsh portrait

  J.T. Walsh

  actor

 • James Marshall portrait

  James Marshall

  actor

 • Kevin Pollak portrait

  Kevin Pollak

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

 • Demi Moore portrait

  Demi Moore

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

 • Tom Cruise portrait

  Tom Cruise

  actor

Trailers

A Few Good Men

Benieuwd naar A Few Good Men? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Few Good Men kunt bekijken.

A Few Good Men streamen

Wil je A Few Good Men streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Few Good Men gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Few Good Men downloaden

movies als A Few Good Men kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Few Good Men. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Few Good Men. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Few Good Men torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Few Good Men te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Few Good Men trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Few Good Men je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!