A Few Good Men
%
77

A Few Good Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Few Good Men

Moeite met waar je nou A Few Good Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Few Good Men

Samenvatting

Twee mariniers hebben op de basis van Guantánamo op Cuba een collega gedood. Deze laatste zou gedreigd hebben één van de betrokken mariniers aan te klagen in een brief aan een autoriteit buiten de marinebasis, in ruil voor zijn mutatie. Als verdediger krijgen ze de jonge Navy-advocaat luitenant Daniel Kaffee, die nog geen 15 maanden afgestudeerd is aan de rechtsafdeling van Harvard. Kaffee staat bekend als een gladde, vrij oppervlakkig jongen, maar met een talent om strafvermindering te verkrijgen in ruil voor een schuldbekentenis. Kaffee is weinig geïnteresseerd in deze zaak, tot hij door zijn assistente, luitenant Joanne Galloway, gedwongen wordt zich ernstig met de rechtszaak in te laten. Kaffee beseft uiteindelijk dat er geen gemakkelijke en vlugge uitweg is - zoals de Navy liever wil - en dat hij de zaak voor de rechtbank moet brengen. In hun onderzoek stoten Kaffee en Galloway op de ijzervreter Kolonel Jessep, de verpersoonlijking van een voorbijgestreefd hiërarchisch systeem...

Regisseur en acteurs

 • Rob Reiner portrait

  Rob Reiner

  director

 • J.A. Preston portrait

  J.A. Preston

  actor

 • Christopher Guest portrait

  Christopher Guest

  actor

 • Kiefer Sutherland portrait

  Kiefer Sutherland

  actor

 • J.T. Walsh portrait

  J.T. Walsh

  actor

 • James Marshall portrait

  James Marshall

  actor

 • Kevin Pollak portrait

  Kevin Pollak

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

 • Demi Moore portrait

  Demi Moore

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

 • Tom Cruise portrait

  Tom Cruise

  actor

Trailers

A Few Good Men

Zin om A Few Good Men lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Few Good Men te bekijken voor je op een rijtje.

A Few Good Men downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Few Good Men downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Few Good Men. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Few Good Men er ook in SD heel goed uit.

A Few Good Men streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Few Good Men net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Few Good Men hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Few Good Men helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Few Good Men torrent

Denk je dat je om A Few Good Men te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Few Good Men trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Few Good Men de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.