A Field in England
%
63

A Field in England

Nu kijken

Kijk A Field in England

Moeite met waar je nou A Field in England moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Field in England

Samenvatting

During the Civil War in 17th-Century England, a small group of deserters flee from a raging battle through an overgrown field. They are captured by an alchemist (Michael Smiley), who forces the group to aid him in his search to find a hidden treasure that he believes is buried in the field. Crossing a vast mushroom circle, which provides their first meal, the group quickly descend into a chaos of arguments, fighting and paranoia, and, as it becomes clear that the treasure might be something other than gold, they slowly become victim to the terrifying energies trapped inside the field.

Regisseur en acteurs

 • Ben Wheatley portait

  Ben Wheatley

  Director

 • Julian Barratt portait

  Julian Barratt

  Trower

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  O'Neil

 • Reece Shearsmith portait

  Reece Shearsmith

  Whitehead

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Jacob

 • Ryan Pope portrait

  Ryan Pope

  Cutler

 • Richard Glover portait

  Richard Glover

  Friend

A Field in England

Zin om A Field in England lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Field in England te bekijken voor je op een rijtje.

A Field in England downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Field in England downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Field in England. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Field in England er ook in SD heel goed uit.

A Field in England streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Field in England net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Field in England hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Field in England helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Field in England torrent

Denk je dat je om A Field in England te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Field in England trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Field in England de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.