A Field in England
%
63

A Field in England

Nu kijken

Kijk A Field in England

Moeite met waar je nou A Field in England moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Field in England

Samenvatting

During the Civil War in 17th-Century England, a small group of deserters flee from a raging battle through an overgrown field. They are captured by an alchemist (Michael Smiley), who forces the group to aid him in his search to find a hidden treasure that he believes is buried in the field. Crossing a vast mushroom circle, which provides their first meal, the group quickly descend into a chaos of arguments, fighting and paranoia, and, as it becomes clear that the treasure might be something other than gold, they slowly become victim to the terrifying energies trapped inside the field.

Regisseur en acteurs

 • Ben Wheatley portait

  Ben Wheatley

  Director

 • Julian Barratt portait

  Julian Barratt

  Trower

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  O'Neil

 • Reece Shearsmith portait

  Reece Shearsmith

  Whitehead

 • Peter Ferdinando portait

  Peter Ferdinando

  Jacob

 • Ryan Pope portrait

  Ryan Pope

  Cutler

 • Richard Glover portait

  Richard Glover

  Friend

A Field in England

Veel gehoord over A Field in England en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Field in England heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Field in England streamen

Wil je A Field in England, de movie met Julian Barratt, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Field in England zelfs gratis kijken.

A Field in England downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Field in England ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Field in England er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Field in England torrent

Op zoek naar een torrent van A Field in England? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Field in England te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Field in England trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Field in England. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.