A Fighting Man
%
56

A Fighting Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Fighting Man

Moeite met waar je nou A Fighting Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Fighting Man

Samenvatting

Haunted by a tragic past, undefeated, washed up boxer Sailor O'Connor (Dominic Purcell) is a broken man. When a fluke opportunity arises to step back in the ring, he takes it. His opponent is younger and faster, but with the support of his old fight team (Michael Ironside and James Caan), Sailor pushes for this one last fight. Not knowing when to throw in the towel, Sailor must face his personal demons or die trying to stay on his feet throughout a bloody, brutal beating in the ring. Also starring Louis Gossett Jr., Kim Coates with Famke Janssen and a special appearance by Freddie Roach.

Trailers

A Fighting Man

Zin om A Fighting Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Fighting Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Fighting Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Fighting Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Fighting Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Fighting Man er ook in SD heel goed uit.

A Fighting Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Fighting Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Fighting Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Fighting Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Fighting Man torrent

Denk je dat je om A Fighting Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Fighting Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Fighting Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.