A Film With Me In It
%
67

A Film With Me In It

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Film With Me In It

Moeite met waar je nou A Film With Me In It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Film With Me In It

Samenvatting

Het zit Mark niet mee in het leven. Als gewone Ierse jongen droomt hij ervan om een succesvol scenarioschrijver te worden, maar het enige wat hij op zijn pad vindt, zijn afwijzing en tegenslag. Als hij samen met zijn vriend en evenknie Pierce een script wil schrijven dat feitelijk over zichzelf gaat, neemt het leven een bizarre wending. In het gammele huis waar Mark en Pierce wonen, krijgen ze ineens te maken met drie lijken. Terwijl de paniek toeslaat, vragen de twee zich af hoe ze in deze situatie verzeild zijn geraakt. Maar wat nog belangrijker is: hoe komen ze er weer uit? "A Film with Me in It" is een komische thriller over een stel Ierse losers in een wereld die steeds verder afbrokkelt.

Regisseur en acteurs

 • Ian Fitzgibbon portait

  Ian Fitzgibbon

  Director

 • Dylan Moran portait

  Dylan Moran

  Pierce

 • Mark Doherty portait

  Mark Doherty

  Mark

 • Amy Huberman portait

  Amy Huberman

  Sally

 • Keith Allen portait

  Keith Allen

  Jack

 • Aisling O'Sullivan portait

  Aisling O'Sullivan

  Policewoman

 • David O'Doherty portait

  David O'Doherty

  David

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Jonathan Rhys Meyers portait

  Jonathan Rhys Meyers

  Pierce 2

Trailers

A Film With Me In It

Veel gehoord over A Film With Me In It en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Film With Me In It heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Film With Me In It streamen

Wil je A Film With Me In It, de movie met Dylan Moran, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Film With Me In It zelfs gratis kijken.

A Film With Me In It downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Film With Me In It ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Film With Me In It er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Film With Me In It torrent

Op zoek naar een torrent van A Film With Me In It? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Film With Me In It te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Film With Me In It trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Film With Me In It. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.