A Film With Me In It
%
67

A Film With Me In It

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Film With Me In It

Moeite met waar je nou A Film With Me In It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Film With Me In It

Samenvatting

Het zit Mark niet mee in het leven. Als gewone Ierse jongen droomt hij ervan om een succesvol scenarioschrijver te worden, maar het enige wat hij op zijn pad vindt, zijn afwijzing en tegenslag. Als hij samen met zijn vriend en evenknie Pierce een script wil schrijven dat feitelijk over zichzelf gaat, neemt het leven een bizarre wending. In het gammele huis waar Mark en Pierce wonen, krijgen ze ineens te maken met drie lijken. Terwijl de paniek toeslaat, vragen de twee zich af hoe ze in deze situatie verzeild zijn geraakt. Maar wat nog belangrijker is: hoe komen ze er weer uit? "A Film with Me in It" is een komische thriller over een stel Ierse losers in een wereld die steeds verder afbrokkelt.

Regisseur en acteurs

 • Ian Fitzgibbon portait

  Ian Fitzgibbon

  Director

 • Dylan Moran portait

  Dylan Moran

  Pierce

 • Mark Doherty portait

  Mark Doherty

  Mark

 • Amy Huberman portait

  Amy Huberman

  Sally

 • Keith Allen portait

  Keith Allen

  Jack

 • Aisling O'Sullivan portait

  Aisling O'Sullivan

  Policewoman

 • David O'Doherty portait

  David O'Doherty

  David

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Jonathan Rhys Meyers portait

  Jonathan Rhys Meyers

  Pierce 2

Trailers

A Film With Me In It

Wil je A Film With Me In It kijken? De movie van Ian Fitzgibbon uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Film With Me In It op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Film With Me In It met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Film With Me In It downloaden

Het downloaden van A Film With Me In It is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Film With Me In It ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Film With Me In It streamen

Het streamen van A Film With Me In It heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Film With Me In It online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Film With Me In It kijkt. Ideaal!

A Film With Me In It torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Film With Me In It. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Film With Me In It trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Film With Me In It voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.