A Film With Me In It
%
67

A Film With Me In It

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Film With Me In It

Moeite met waar je nou A Film With Me In It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Film With Me In It

Samenvatting

Het zit Mark niet mee in het leven. Als gewone Ierse jongen droomt hij ervan om een succesvol scenarioschrijver te worden, maar het enige wat hij op zijn pad vindt, zijn afwijzing en tegenslag. Als hij samen met zijn vriend en evenknie Pierce een script wil schrijven dat feitelijk over zichzelf gaat, neemt het leven een bizarre wending. In het gammele huis waar Mark en Pierce wonen, krijgen ze ineens te maken met drie lijken. Terwijl de paniek toeslaat, vragen de twee zich af hoe ze in deze situatie verzeild zijn geraakt. Maar wat nog belangrijker is: hoe komen ze er weer uit? "A Film with Me in It" is een komische thriller over een stel Ierse losers in een wereld die steeds verder afbrokkelt.

Regisseur en acteurs

 • Ian Fitzgibbon portait

  Ian Fitzgibbon

  Director

 • Dylan Moran portait

  Dylan Moran

  Pierce

 • Mark Doherty portait

  Mark Doherty

  Mark

 • Amy Huberman portait

  Amy Huberman

  Sally

 • Keith Allen portait

  Keith Allen

  Jack

 • Aisling O'Sullivan portait

  Aisling O'Sullivan

  Policewoman

 • David O'Doherty portait

  David O'Doherty

  David

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Jonathan Rhys Meyers portait

  Jonathan Rhys Meyers

  Pierce 2

Trailers

A Film With Me In It

Benieuwd naar A Film With Me In It? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Film With Me In It kunt bekijken.

A Film With Me In It streamen

Wil je A Film With Me In It streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Film With Me In It gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Film With Me In It downloaden

movies als A Film With Me In It kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Film With Me In It. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Film With Me In It. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Film With Me In It torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Film With Me In It te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Film With Me In It trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Film With Me In It je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!