A Fish in the Bathtub
%
57

A Fish in the Bathtub

Kijk A Fish in the Bathtub

Moeite met waar je nou A Fish in the Bathtub moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The fish stays...the marriage goes! A comedy about long term relationships.

Regisseur en acteurs

 • Joan Micklin Silver portrait

  Joan Micklin Silver

  Director

 • Jerry Stiller portait

  Jerry Stiller

  Sam

 • Anne Meara portait

  Anne Meara

  Molly

 • Mark Ruffalo portait

  Mark Ruffalo

  Joel

 • Missy Yager portait

  Missy Yager

  Sharon

 • Doris Roberts portait

  Doris Roberts

  Frieda

 • Pamela Gray portait

  Pamela Gray

  Tracy Laughlin

A Fish in the Bathtub

A Fish in the Bathtub streamen

A Fish in the Bathtub streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Fish in the Bathtub downloaden

Zin om A Fish in the Bathtub te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Fish in the Bathtub te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Fish in the Bathtub torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Fish in the Bathtub makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Fish in the Bathtub trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Fish in the Bathtub jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.