A Fish in the Bathtub
%
57

A Fish in the Bathtub

Kijk A Fish in the Bathtub

Moeite met waar je nou A Fish in the Bathtub moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The fish stays...the marriage goes! A comedy about long term relationships.

Regisseur en acteurs

 • Joan Micklin Silver portrait

  Joan Micklin Silver

  Director

 • Jerry Stiller portait

  Jerry Stiller

  Sam

 • Anne Meara portait

  Anne Meara

  Molly

 • Mark Ruffalo portait

  Mark Ruffalo

  Joel

 • Missy Yager portait

  Missy Yager

  Sharon

 • Doris Roberts portait

  Doris Roberts

  Frieda

 • Pamela Gray portait

  Pamela Gray

  Tracy Laughlin

A Fish in the Bathtub

Wil je A Fish in the Bathtub kijken? De movie van Joan Micklin Silver uit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Fish in the Bathtub op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Fish in the Bathtub met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Fish in the Bathtub downloaden

Het downloaden van A Fish in the Bathtub is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Fish in the Bathtub ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Fish in the Bathtub streamen

Het streamen van A Fish in the Bathtub heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Fish in the Bathtub online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Fish in the Bathtub kijkt. Ideaal!

A Fish in the Bathtub torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Fish in the Bathtub. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Fish in the Bathtub trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Fish in the Bathtub voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.