A Five Star Life
%
57

A Five Star Life

Kijk A Five Star Life

Moeite met waar je nou A Five Star Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A single 40-something woman with a jet-setting dream job questions her solitary life and wonders whether romance might be her ticket to happiness.

Regisseur en acteurs

 • Maria Sole Tognazzi portait

  Maria Sole Tognazzi

  Director

 • Margherita Buy portait

  Margherita Buy

  Irene

 • Stefano Accorsi portait

  Stefano Accorsi

  Andrea

 • Fabrizia Sacchi portait

  Fabrizia Sacchi

  Silvia

 • Gianmarco Tognazzi portait

  Gianmarco Tognazzi

  Tommaso

 • Alessia Barela portait

  Alessia Barela

  Actor

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Kate Sherman

A Five Star Life

Veel gehoord over A Five Star Life en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Five Star Life heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Five Star Life streamen

Wil je A Five Star Life, de movie met Margherita Buy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Five Star Life zelfs gratis kijken.

A Five Star Life downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Five Star Life ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Five Star Life er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Five Star Life torrent

Op zoek naar een torrent van A Five Star Life? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Five Star Life te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Five Star Life trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Five Star Life. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.