A Five Star Life
%
57

A Five Star Life

Nu kijken

Kijk A Five Star Life

Moeite met waar je nou A Five Star Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Five Star Life

Samenvatting

A single 40-something woman with a jet-setting dream job questions her solitary life and wonders whether romance might be her ticket to happiness.

Regisseur en acteurs

 • Maria Sole Tognazzi portait

  Maria Sole Tognazzi

  Director

 • Margherita Buy portait

  Margherita Buy

  Irene

 • Stefano Accorsi portait

  Stefano Accorsi

  Andrea

 • Fabrizia Sacchi portait

  Fabrizia Sacchi

  Silvia

 • Gianmarco Tognazzi portait

  Gianmarco Tognazzi

  Tommaso

 • Alessia Barela portait

  Alessia Barela

  Actor

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Kate Sherman

A Five Star Life

Wil je A Five Star Life kijken? De movie van Maria Sole Tognazzi uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Five Star Life op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Five Star Life met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Five Star Life downloaden

Het downloaden van A Five Star Life is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Five Star Life ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Five Star Life streamen

Het streamen van A Five Star Life heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Five Star Life online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Five Star Life kijkt. Ideaal!

A Five Star Life torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Five Star Life. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Five Star Life trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Five Star Life voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.