A Flintstones Christmas Carol
%
71

A Flintstones Christmas Carol

Nu kijken

Kijk A Flintstones Christmas Carol

Moeite met waar je nou A Flintstones Christmas Carol moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Flintstones Christmas Carol

Samenvatting

When Fred Flintstone stars as Ebenezer Scrooge in the Bedrock Community Players production of Dickens' A Christmas Carol, his ego swells to the size of a Tyrannosaurus, and he starts to become like embittered old miser he is to portray. But by the time the curtain closes on the play, Wilma, Barney and Pebbles help Fred learn the true meaning of Christmas.

Regisseur en acteurs

 • Joanna Romersa portrait

  Joanna Romersa

  Director

 • Jean Vander Pyl portait

  Jean Vander Pyl

  Wilma Flintstone (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Barney Rubble / Dino (voice)

 • B. J. Ward portait

  B. J. Ward

  Betty Rubble (voice)

 • Russi Taylor portait

  Russi Taylor

  Pebbles Flintstone (voice)

 • Henry Corden portait

  Henry Corden

  Fred Flintstone (voice)

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Charles Brickens (voice)

 • Brian Cummings portait

  Brian Cummings

  Ghost of Christmas Present (voice)

A Flintstones Christmas Carol

Wil je A Flintstones Christmas Carol kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Flintstones Christmas Carol streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Flintstones Christmas Carol niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Flintstones Christmas Carol zelfs gratis bekijken.

A Flintstones Christmas Carol downloaden

Wil je A Flintstones Christmas Carol ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Flintstones Christmas Carol overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Flintstones Christmas Carol torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Flintstones Christmas Carol is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Flintstones Christmas Carol trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Flintstones Christmas Carol de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.