A Flintstones Christmas Carol
%
71

A Flintstones Christmas Carol

Nu kijken

Kijk A Flintstones Christmas Carol

Moeite met waar je nou A Flintstones Christmas Carol moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Flintstones Christmas Carol

Samenvatting

When Fred Flintstone stars as Ebenezer Scrooge in the Bedrock Community Players production of Dickens' A Christmas Carol, his ego swells to the size of a Tyrannosaurus, and he starts to become like embittered old miser he is to portray. But by the time the curtain closes on the play, Wilma, Barney and Pebbles help Fred learn the true meaning of Christmas.

Regisseur en acteurs

 • Joanna Romersa portrait

  Joanna Romersa

  Director

 • Jean Vander Pyl portait

  Jean Vander Pyl

  Wilma Flintstone (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Barney Rubble / Dino (voice)

 • B. J. Ward portait

  B. J. Ward

  Betty Rubble (voice)

 • Russi Taylor portait

  Russi Taylor

  Pebbles Flintstone (voice)

 • Henry Corden portait

  Henry Corden

  Fred Flintstone (voice)

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Charles Brickens (voice)

 • Brian Cummings portait

  Brian Cummings

  Ghost of Christmas Present (voice)

A Flintstones Christmas Carol

Zin om A Flintstones Christmas Carol lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Flintstones Christmas Carol te bekijken voor je op een rijtje.

A Flintstones Christmas Carol downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Flintstones Christmas Carol downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Flintstones Christmas Carol. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Flintstones Christmas Carol er ook in SD heel goed uit.

A Flintstones Christmas Carol streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Flintstones Christmas Carol net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Flintstones Christmas Carol hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Flintstones Christmas Carol helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Flintstones Christmas Carol torrent

Denk je dat je om A Flintstones Christmas Carol te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Flintstones Christmas Carol trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Flintstones Christmas Carol de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.