A Fool's Paradise

A Fool's Paradise

Kijk A Fool's Paradise

Moeite met waar je nou A Fool's Paradise moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 03-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A Fool’s Paradise is een roadmovie door Zuid-Afrika: waarbij regisseur Saskia Vredeveld als blanke, Nederlands - Zuid Afrikaanse een reis maakt in de voetsporen van de Nederlandse kolonisten en zichzelf afvraagt of haar jeugd onder apartheid haar tot een racist heeft gemaakt. Is er nog wel plek voor de blanken in het nieuwe Zuid-Afrika? En hoe kan zij zich weer 'thuis' voelen in haar eigen land? Een zwarte cultuur met talen die zij niet spreekt, met gebruiken en gewoonten die zij niet begrijpt en waarden en normen die haar vreemd zijn. Zij herinnert zich Zuid-Afrika als een vakantieland. Dat ‘anderen’ werden gescheiden van de blanken voelde toen heel normaal aan. Niemand stelde daar vragen bij. Na de eerste democratische verkiezingen in 1994 is er veel veranderd, ten goede. Desondanks worstelen veel blanken met de schaamte, maar ook met hoop en vrees voor een onzekere toekomst. Om het een plek te geven maakt zij een reis door het onbekende. De route bestrijkt zo'n 1800 kilometer en loopt van Kaapstad, waar ooit de eerste Nederlandse kolonisten voet aan wal zetten, tot Amsterdam, vlakbij de grens met Mozambique. Zij reist naar plaatsen waar zij nooit eerder is geweest, maar die haar zo bekend in de oren klinken. Zij bezoekt onder andere, Haarlem, Middelburg, Utrecht, Amersfoort en Rotterdam. Hollandse plaatsnamen in het adembenemende landschap van Zuid-Afrika. Tijdens de reis komt ze bijzondere verhalen tegen als armoede, werkeloosheid, xenofobie, criminaliteit en corruptie. Verhalen die doeltreffend een beeld geven van een verscheurd land. De prachtige en indrukwekkende cinematografie van A Fool’s Paradise laat de adembenemende schoonheid van het land zien, maar gaat de problematiek ervan niet uit de weg. In een tijd da

Regisseur en acteurs

  • Saskia Vredeveld portrait

    Saskia Vredeveld

    Director

A Fool's Paradise

Veel gehoord over A Fool's Paradise en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Fool's Paradise heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Fool's Paradise streamen

Wil je A Fool's Paradise, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Fool's Paradise zelfs gratis kijken.

A Fool's Paradise downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Fool's Paradise ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Fool's Paradise er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Fool's Paradise torrent

Op zoek naar een torrent van A Fool's Paradise? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Fool's Paradise te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Fool's Paradise trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Fool's Paradise. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.