A Gang Story
%
70

A Gang Story

Kijk A Gang Story

Moeite met waar je nou A Gang Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Al vanaf zijn jeugd, die hij in totale armoede doorbracht in een zigeunerkamp, heeft Edmond Vidal, alias Momon, onthouden wat échte familiewaarden zijn; loyaliteit zonder grenzen, en trots over zijn afkomst. Vooral zijn band met Serge Suttel, zijn jeugdvriend met wie hij de gevangenis invloog na een ordinaire kersendiefstal, is goed bewaard gebleven. Samen waagden ze de sprong naar de Grote Misdaad, en stonden ze aan de wieg van de Bende van Lyon, wat van hen de meest notoire gangsters uit het begin van de jaren '70 maakte.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Marchal portait

  Olivier Marchal

  Director

 • Gérard Lanvin portait

  Gérard Lanvin

  Momon Vidal

 • Tchéky Karyo portait

  Tchéky Karyo

  Serge Suttel

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Christo

 • Dimitri Storoge portait

  Dimitri Storoge

  Momon Vidal jeune

 • Patrick Catalifo portait

  Patrick Catalifo

  Commissaire Max Brauner

 • François Levantal portait

  François Levantal

  Joan Chavez

 • Francis Renaud portait

  Francis Renaud

  Brandon

 • Lionnel Astier portait

  Lionnel Astier

  Dany Devedjian

 • Valeria Cavalli portait

  Valeria Cavalli

  Janou

 • Estelle Skornik portait

  Estelle Skornik

  Lilou Suttel

 • Etienne Chicot portait

  Etienne Chicot

  Nick "Le Grec"

A Gang Story

Zin om A Gang Story lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Gang Story te bekijken voor je op een rijtje.

A Gang Story downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Gang Story downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Gang Story. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Gang Story er ook in SD heel goed uit.

A Gang Story streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Gang Story net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Gang Story hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Gang Story helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Gang Story torrent

Denk je dat je om A Gang Story te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Gang Story trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Gang Story de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.