A Gentle Creature
%
79

A Gentle Creature

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Gentle Creature

Moeite met waar je nou A Gentle Creature moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Gentle Creature

Samenvatting

Een vrouw woont alleen aan de rand van een Russisch dorp. Haar man zit in de gevangenis. Op een dag krijgt ze een pakketje retour dat aan hem gericht was. Ze besluit naar de afgelegen gevangenis te reizen voor een verklaring. Zo begint het verhaal van de strijd tegen een onneembare vesting, waar sociaal onrecht aan de orde van de dag is. De medewerkers van de gevangenis zijn corrupt en de ogenschijnlijk behulpzame dorpsbewoners blijken al even onbetrouwbaar. Toch zet de vrouw alles op alles om haar man te kunnen spreken. A Gentle Creature is de derde speelfilm van Sergei Loznitsa (Austerlitz, My Joy) en werd in Nederland gecoproduceerd. Het virtuoze drama is geïnspireerd door Fjodor Dostojevski's gelijknamige verhaal. De film werd dit jaar in Cannes genomineerd voor een Gouden Palm.

Regisseur en acteurs

 • Sergey Loznitsa portait

  Sergey Loznitsa

  Director

 • Vasilina Makovtseva portait

  Vasilina Makovtseva

  Actor

 • Valeriu Andriuta portait

  Valeriu Andriuta

  Actor

 • Sergeï Kolesov portait

  Sergeï Kolesov

  Actor

 • Dmitri Bykovsky portait

  Dmitri Bykovsky

  Actor

 • Svetlana Kolesova portait

  Svetlana Kolesova

  Actor

 • Sergueï Fiodorov portait

  Sergueï Fiodorov

  Actor

 • Alisa Kravcova portait

  Alisa Kravcova

  Actor

 • Alexander Zamuraev portait

  Alexander Zamuraev

  Actor

 • Konstantin Itunin portait

  Konstantin Itunin

  Actor

 • Nikolaj Kolâda portait

  Nikolaj Kolâda

  Actor

 • Liya Akhedzhakova portait

  Liya Akhedzhakova

  Actor

Trailers

A Gentle Creature

Zin om A Gentle Creature lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Gentle Creature te bekijken voor je op een rijtje.

A Gentle Creature downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Gentle Creature downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Gentle Creature. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Gentle Creature er ook in SD heel goed uit.

A Gentle Creature streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Gentle Creature net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Gentle Creature hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Gentle Creature helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Gentle Creature torrent

Denk je dat je om A Gentle Creature te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Gentle Creature trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Gentle Creature de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.