A Girl Like Her
%
71

A Girl Like Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Like Her

Moeite met waar je nou A Girl Like Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Like Her

Samenvatting

Met de hulp van een verborgen camera en een op de campus gefilmde documentaire neemt een studente met zelfmoordneigingen haar grootste kwelgeest onder handen.

Regisseur en acteurs

 • Amy S. Weber portrait

  Amy S. Weber

  director

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Hunter King portrait

  Hunter King

  actor

 • Lexi Ainsworth portrait

  Lexi Ainsworth

  actor

Trailers

A Girl Like Her

Benieuwd naar A Girl Like Her? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Girl Like Her kunt bekijken.

A Girl Like Her streamen

Wil je A Girl Like Her streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Girl Like Her gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Girl Like Her downloaden

movies als A Girl Like Her kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Girl Like Her. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Girl Like Her. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Girl Like Her torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Girl Like Her te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Girl Like Her trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Girl Like Her je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!