A Girl Like Her
%
71

A Girl Like Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Like Her

Moeite met waar je nou A Girl Like Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Like Her

Samenvatting

Met de hulp van een verborgen camera en een op de campus gefilmde documentaire neemt een studente met zelfmoordneigingen haar grootste kwelgeest onder handen.

Regisseur en acteurs

 • Amy S. Weber portrait

  Amy S. Weber

  director

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Hunter King portrait

  Hunter King

  actor

 • Lexi Ainsworth portrait

  Lexi Ainsworth

  actor

Trailers

A Girl Like Her

Wil je A Girl Like Her kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Girl Like Her streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Girl Like Her niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Girl Like Her zelfs gratis bekijken.

A Girl Like Her downloaden

Wil je A Girl Like Her ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Girl Like Her overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Girl Like Her torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Girl Like Her is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Girl Like Her trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Girl Like Her de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.