A Girl Like Her
%
71

A Girl Like Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Like Her

Moeite met waar je nou A Girl Like Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Like Her

Samenvatting

Met de hulp van een verborgen camera en een op de campus gefilmde documentaire neemt een studente met zelfmoordneigingen haar grootste kwelgeest onder handen.

Regisseur en acteurs

 • Amy S. Weber portrait

  Amy S. Weber

  director

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Hunter King portrait

  Hunter King

  actor

 • Lexi Ainsworth portrait

  Lexi Ainsworth

  actor

Trailers

A Girl Like Her

Wil je A Girl Like Her kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Girl Like Her op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Girl Like Her met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Girl Like Her downloaden

Het downloaden van A Girl Like Her is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Girl Like Her ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Girl Like Her streamen

Het streamen van A Girl Like Her heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Girl Like Her online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Girl Like Her kijkt. Ideaal!

A Girl Like Her torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Girl Like Her. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Girl Like Her trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Girl Like Her voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.