A Girl Like Her
%
71

A Girl Like Her

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Like Her

Moeite met waar je nou A Girl Like Her moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Like Her

Samenvatting

Met de hulp van een verborgen camera en een op de campus gefilmde documentaire neemt een studente met zelfmoordneigingen haar grootste kwelgeest onder handen.

Regisseur en acteurs

 • Amy S. Weber portrait

  Amy S. Weber

  director

 • Jimmy Bennett portrait

  Jimmy Bennett

  actor

 • Hunter King portrait

  Hunter King

  actor

 • Lexi Ainsworth portrait

  Lexi Ainsworth

  actor

Trailers

A Girl Like Her

Op zoek naar A Girl Like Her? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Girl Like Her streamen

Het streamen van movies als A Girl Like Her heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Girl Like Her waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Girl Like Her dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Girl Like Her downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Girl Like Her te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Girl Like Her torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Girl Like Her trailer

Weet je nog niet zeker of A Girl Like Her jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.