A Girl Walks Home Alone at Night
%
70

A Girl Walks Home Alone at Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Walks Home Alone at Night

Moeite met waar je nou A Girl Walks Home Alone at Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Walks Home Alone at Night

Samenvatting

In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de straatverlichting ontwijkend, achtervolgt ze dorpsbewoners. Als het nodig is laat ze haar vampiertanden zien aan de inwoners van Bad City, een wetteloos gat vol onderwereldfiguren, drugsverslaafden en pooiers. Als ze op een nacht alleen naar huis loopt, ontmoet ze Arash, een Iraanse James Dean lookalike compleet met klassieke Amerikaanse wagen en een peuk in zijn mondhoek. In het holst van de nacht springt de vonk over.

Regisseur en acteurs

 • Ana Lily Amirpou portrait

  Ana Lily Amirpou

  Director

 • Arash Marandi portrait

  Arash Marandi

  Actor

 • Dominic Rains portrait

  Dominic Rains

  Actor

 • Sheila Vand portrait

  Sheila Vand

  Actor

 • Mozhan Marnò portrait

  Mozhan Marnò

  Actor

Trailers

A Girl Walks Home Alone at Night

Zin om A Girl Walks Home Alone at Night lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Girl Walks Home Alone at Night te bekijken voor je op een rijtje.

A Girl Walks Home Alone at Night downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Girl Walks Home Alone at Night downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Girl Walks Home Alone at Night. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Girl Walks Home Alone at Night er ook in SD heel goed uit.

A Girl Walks Home Alone at Night streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Girl Walks Home Alone at Night net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Girl Walks Home Alone at Night hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Girl Walks Home Alone at Night helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Girl Walks Home Alone at Night torrent

Denk je dat je om A Girl Walks Home Alone at Night te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Girl Walks Home Alone at Night trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Girl Walks Home Alone at Night de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.