A Girl Walks Home Alone at Night
%
70

A Girl Walks Home Alone at Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Walks Home Alone at Night

Moeite met waar je nou A Girl Walks Home Alone at Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Walks Home Alone at Night

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de straatverlichting ontwijkend, achtervolgt ze dorpsbewoners. Als het nodig is laat ze haar vampiertanden zien aan de inwoners van Bad City, een wetteloos gat vol onderwereldfiguren, drugsverslaafden en pooiers. Als ze op een nacht alleen naar huis loopt, ontmoet ze Arash, een Iraanse James Dean lookalike compleet met klassieke Amerikaanse wagen en een peuk in zijn mondhoek. In het holst van de nacht springt de vonk over.

Regisseur en acteurs

 • Ana Lily Amirpou portrait

  Ana Lily Amirpou

  Director

 • Arash Marandi portrait

  Arash Marandi

  Actor

 • Dominic Rains portrait

  Dominic Rains

  Actor

 • Sheila Vand portrait

  Sheila Vand

  Actor

 • Mozhan Marnò portrait

  Mozhan Marnò

  Actor

Trailers

A Girl Walks Home Alone at Night

Veel gehoord over A Girl Walks Home Alone at Night en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Girl Walks Home Alone at Night heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Girl Walks Home Alone at Night streamen

Wil je A Girl Walks Home Alone at Night, de movie met Arash Marandi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Girl Walks Home Alone at Night zelfs gratis kijken.

A Girl Walks Home Alone at Night downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Girl Walks Home Alone at Night ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Girl Walks Home Alone at Night er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Girl Walks Home Alone at Night torrent

Op zoek naar een torrent van A Girl Walks Home Alone at Night? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Girl Walks Home Alone at Night te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Girl Walks Home Alone at Night trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Girl Walks Home Alone at Night. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.