A Girl Walks Home Alone at Night
%
70

A Girl Walks Home Alone at Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Girl Walks Home Alone at Night

Moeite met waar je nou A Girl Walks Home Alone at Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Girl Walks Home Alone at Night

Samenvatting

In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de straatverlichting ontwijkend, achtervolgt ze dorpsbewoners. Als het nodig is laat ze haar vampiertanden zien aan de inwoners van Bad City, een wetteloos gat vol onderwereldfiguren, drugsverslaafden en pooiers. Als ze op een nacht alleen naar huis loopt, ontmoet ze Arash, een Iraanse James Dean lookalike compleet met klassieke Amerikaanse wagen en een peuk in zijn mondhoek. In het holst van de nacht springt de vonk over.

Regisseur en acteurs

 • Ana Lily Amirpou portrait

  Ana Lily Amirpou

  Director

 • Arash Marandi portrait

  Arash Marandi

  Actor

 • Dominic Rains portrait

  Dominic Rains

  Actor

 • Sheila Vand portrait

  Sheila Vand

  Actor

 • Mozhan Marnò portrait

  Mozhan Marnò

  Actor

Trailers

A Girl Walks Home Alone at Night

Wil je A Girl Walks Home Alone at Night kijken? De movie van Ana Lily Amirpou uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Girl Walks Home Alone at Night op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Girl Walks Home Alone at Night met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Girl Walks Home Alone at Night downloaden

Het downloaden van A Girl Walks Home Alone at Night is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Girl Walks Home Alone at Night ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Girl Walks Home Alone at Night streamen

Het streamen van A Girl Walks Home Alone at Night heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Girl Walks Home Alone at Night online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Girl Walks Home Alone at Night kijkt. Ideaal!

A Girl Walks Home Alone at Night torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Girl Walks Home Alone at Night. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Girl Walks Home Alone at Night trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Girl Walks Home Alone at Night voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.