A Good Man
%
47

A Good Man

Nu kijken

Kijk A Good Man

Moeite met waar je nou A Good Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Good Man

Samenvatting

Alexander (Steven Seagal) is de perfecte soldaat, totdat een klein meisje sterft in zijn handen tijdens een missie in Irak. Sam Huang is een handhaver voor de Chinese Triad, die zijn schuld aflost voor het verzorgen van een veilige doorgang van zijn zusje Mya naar de VS. Wanneer de wrede Mr. Chen de moorden die hij heeft gepleegd in de schoenen schuift van Sam, ontvoert hij tevens Mya en geeft haar over aan de maffia. Alexander besluit Sam te helpen om zijn zus terug te krijgen en de Triad te verslaan.

A Good Man

Veel gehoord over A Good Man en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Good Man heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Good Man streamen

Wil je A Good Man, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Good Man zelfs gratis kijken.

A Good Man downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Good Man ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Good Man er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Good Man torrent

Op zoek naar een torrent van A Good Man? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Good Man te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Good Man trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Good Man. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.