A Good Wife
%
69

A Good Wife

Kijk A Good Wife

Moeite met waar je nou A Good Wife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance - Milena en haar gezin wonen comfortabel nabij Belgrado. Tot ze tijdens een grote schoonmaak een videoband vindt met bewijs dat haar man zich schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden.

Regisseur en acteurs

 • Mirjana Karanović portait

  Mirjana Karanović

  Director

 • Mirjana Karanović portait

  Mirjana Karanović

  Milena

 • Boris Isaković portait

  Boris Isaković

  Vlada

 • Marko Nikolic portait

  Marko Nikolic

  Mirosljub

 • Hristina Popović portait

  Hristina Popović

  Nataša

 • Bojan Navojec portait

  Bojan Navojec

  Dejan

 • Ksenija Marinković portait

  Ksenija Marinković

  Zlata

 • Jasna Djuricic portait

  Jasna Djuricic

  Suzana

 • Vlado Kerošević portrait

  Vlado Kerošević

  Sveta

A Good Wife

Veel gehoord over A Good Wife en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Good Wife heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Good Wife streamen

Wil je A Good Wife, de movie met Mirjana Karanović, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Good Wife zelfs gratis kijken.

A Good Wife downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Good Wife ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Good Wife er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Good Wife torrent

Op zoek naar een torrent van A Good Wife? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Good Wife te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Good Wife trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Good Wife. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.