A Good Wife
%
69

A Good Wife

Kijk A Good Wife

Moeite met waar je nou A Good Wife moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance - Milena en haar gezin wonen comfortabel nabij Belgrado. Tot ze tijdens een grote schoonmaak een videoband vindt met bewijs dat haar man zich schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden.

Regisseur en acteurs

 • Mirjana Karanović portait

  Mirjana Karanović

  Director

 • Mirjana Karanović portait

  Mirjana Karanović

  Milena

 • Boris Isaković portait

  Boris Isaković

  Vlada

 • Marko Nikolic portait

  Marko Nikolic

  Mirosljub

 • Hristina Popović portait

  Hristina Popović

  Nataša

 • Bojan Navojec portait

  Bojan Navojec

  Dejan

 • Ksenija Marinković portait

  Ksenija Marinković

  Zlata

 • Jasna Djuricic portait

  Jasna Djuricic

  Suzana

 • Vlado Kerošević portrait

  Vlado Kerošević

  Sveta

A Good Wife

Benieuwd naar A Good Wife? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Good Wife kunt bekijken.

A Good Wife streamen

Wil je A Good Wife streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Good Wife gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Good Wife downloaden

movies als A Good Wife kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Good Wife. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Good Wife. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Good Wife torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Good Wife te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Good Wife trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Good Wife je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!