A Grand Day Out
%
78

A Grand Day Out

Bekijk de trailer

Kijk A Grand Day Out

Moeite met waar je nou A Grand Day Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wallace and Gromit have run out of cheese and this provides an excellent excuse for the animated duo to take their holiday on the moon, where, as everyone knows, there is ample cheese. The moon is inhabited by a mechanical caretaker, who is not too happy about the two visitors from earth that nibble on the moon.

Regisseur en acteurs

  • Nick Park portait

    Nick Park

    Director

  • Peter Sallis portait

    Peter Sallis

    Wallace (voice)

Trailers

A Grand Day Out

A Grand Day Out streamen

A Grand Day Out streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Grand Day Out downloaden

Zin om A Grand Day Out te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Grand Day Out te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Grand Day Out torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Grand Day Out makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Grand Day Out trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Grand Day Out jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.