Una pistola en cada mano
%
65

Una pistola en cada mano

Bekijk de trailer

Kijk Una pistola en cada mano

Moeite met waar je nou Una pistola en cada mano moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze opmerkelijke komedie zijn het de gewone mannen in buitengewone situaties die de hoofdrol vervullen en zo een meedogenloos portret van de hedendaagse man afbeelden. Acht korte verhalen van mannen van in de veertig en hun identiteitscrisissen die zich allemaal afspelen op die ene vrijdag in Barcelona. J. is depressief en typisch voer voor psychologen, E. is alles kwijt en leeft nu met zijn moeder en kat, S. is bezig om na twee jaar zijn ex-vrouw weer voor zich terug te winnen, G. probeert met behulp van drugs te begrijpen waarom zijn vrouw vreemdgaat en de rest van de vrienden doen daar al niet voor onder met hun eigen catastrofes. Je kunt van ze houden of ze haten – deze acht mannen van in de veertig wekken op de een of andere manier herkenning op: een amusant en emotioneel mozaïek.

Regisseur en acteurs

 • Cesc Gay portrait

  Cesc Gay

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  G.

 • Luis Tosar portait

  Luis Tosar

  L.

 • Javier Cámara portait

  Javier Cámara

  S.

 • Eduardo Noriega portait

  Eduardo Noriega

  P.

 • Leonor Watling portait

  Leonor Watling

  María

 • Candela Peña portait

  Candela Peña

  Mamen

 • Cayetana Guillén Cuervo portait

  Cayetana Guillén Cuervo

  Sara

 • Eduard Fernández portait

  Eduard Fernández

  E.

 • Leonardo Sbaraglia portait

  Leonardo Sbaraglia

  J.

 • Jordi Mollà portait

  Jordi Mollà

  M.

 • Alberto San Juan portait

  Alberto San Juan

  A.

 • Clara Segura portait

  Clara Segura

  Elena

 • Mar Ulldemolins portait

  Mar Ulldemolins

  Redactora

 • Ernest Villegas portrait

  Ernest Villegas

  Juan

Trailers

Una pistola en cada mano

Zin om Una pistola en cada mano lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Una pistola en cada mano te bekijken voor je op een rijtje.

Una pistola en cada mano downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Una pistola en cada mano downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Una pistola en cada mano. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Una pistola en cada mano er ook in SD heel goed uit.

Una pistola en cada mano streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Una pistola en cada mano net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Una pistola en cada mano hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Una pistola en cada mano helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Una pistola en cada mano torrent

Denk je dat je om Una pistola en cada mano te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Una pistola en cada mano trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Una pistola en cada mano de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.