A Happening in Central Park
%
80

A Happening in Central Park

Nu kijken

Kijk A Happening in Central Park

Moeite met waar je nou A Happening in Central Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Happening in Central Park

Samenvatting

A Happening in Central Park was performed and taped by video cameras on Saturday, June 17, 1967. The concert, sponsored by Rheingold Beer, and free to the public, was held in the Sheep Meadow section of New York City's Central Park. Barbra's television sponsor, Monsanto, captured the event on videotape for airing on CBS at a later date. Barbra took a weekend off from the filming of Funny Girl to perform the concert. On Friday night, June 16th, Barbra and crew rehearsed until very late. Many photos of Barbra in which she wears a headband were taken the evening of the dress rehearsal. (The cover of Barbra's A Christmas Album is actually a photo from the Friday night dress rehearsal in Central Park.) On that evening she tried on different gowns and worked with hairdresser Fred Glaser on alternate hairstyles. Director Robert Scheerer also worked out some of his camera blocking at the Friday night rehearsal. He utilized seven color video cameras to capture the concert.

Regisseur en acteurs

  • Robert Scheerer portrait

    Robert Scheerer

    Director

  • Barbra Streisand portait

    Barbra Streisand

    Herself (Singer)

A Happening in Central Park

Zin om A Happening in Central Park lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Happening in Central Park te bekijken voor je op een rijtje.

A Happening in Central Park downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Happening in Central Park downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Happening in Central Park. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Happening in Central Park er ook in SD heel goed uit.

A Happening in Central Park streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Happening in Central Park net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Happening in Central Park hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Happening in Central Park helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Happening in Central Park torrent

Denk je dat je om A Happening in Central Park te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Happening in Central Park trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Happening in Central Park de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.