A Haunted House 2
%
47

A Haunted House 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Haunted House 2

Moeite met waar je nou A Haunted House 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Haunted House 2

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

"In het hilarische tweede deel van A Haunted House kruipt Marlon Wayons, bekend van Scary Movie en White Chicks, wederom in de huid van Malcolm. Nadat Malcolm zijn geliefde Kisha heeft verloren in een auto ongeluk begint hij zijn leven opnieuw. Hij wordt verliefd op Megan en besluit met haar te trouwen. Maar net als hij zijn leven weer op rolletjes heeft keert Kisha terug uit de dood. En dat is nog niet alles: als zijn oude vrienden, een agressieve kip en een stalkende sekspop zich er ook nog mee gaan bemoeien, ontaardt alles weer in een vreselijke chaos. A Haunted House 2 neemt weer alle bekende horrorfilms op de hak en laat je ondertussen naar adem happen van het lachen!" 2013 SMART ASS TOO PRODUCTIONS, LLC. ALL RIGHTS RESERVED

Regisseur en acteurs

 • Michael Tiddes portrait

  Michael Tiddes

  Director

 • Marlon Wayans portait

  Marlon Wayans

  Malcolm

 • Jaime Pressly portait

  Jaime Pressly

  Megan

 • Essence Atkins portait

  Essence Atkins

  Kisha

 • Gabriel Iglesias portait

  Gabriel Iglesias

  Miguel

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Noreen

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Becky

 • Affion Crockett portait

  Affion Crockett

  Ray- Ray

 • Steele Stebbins portait

  Steele Stebbins

  Wyatt

 • Rick Overton portait

  Rick Overton

  Professor Wilde

 • Dave Sheridan portait

  Dave Sheridan

  Agouhl

 • Cedric the Entertainer portait

  Cedric the Entertainer

  Father Doug

 • Audrey Petenbrink portrait

  Audrey Petenbrink

  Pool Daughter (uncredited)

 • Scott Burn portrait

  Scott Burn

  Kill Family Dad (uncredited)

 • Chris Gann portait

  Chris Gann

  Pool Dad (uncredited)

Trailers

A Haunted House 2

Benieuwd naar A Haunted House 2? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Haunted House 2 kunt bekijken.

A Haunted House 2 streamen

Wil je A Haunted House 2 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Haunted House 2 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Haunted House 2 downloaden

movies als A Haunted House 2 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Haunted House 2. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Haunted House 2. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Haunted House 2 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Haunted House 2 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Haunted House 2 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Haunted House 2 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!