A Haunted House 2
%
47

A Haunted House 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Haunted House 2

Moeite met waar je nou A Haunted House 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Haunted House 2

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

"In het hilarische tweede deel van A Haunted House kruipt Marlon Wayons, bekend van Scary Movie en White Chicks, wederom in de huid van Malcolm. Nadat Malcolm zijn geliefde Kisha heeft verloren in een auto ongeluk begint hij zijn leven opnieuw. Hij wordt verliefd op Megan en besluit met haar te trouwen. Maar net als hij zijn leven weer op rolletjes heeft keert Kisha terug uit de dood. En dat is nog niet alles: als zijn oude vrienden, een agressieve kip en een stalkende sekspop zich er ook nog mee gaan bemoeien, ontaardt alles weer in een vreselijke chaos. A Haunted House 2 neemt weer alle bekende horrorfilms op de hak en laat je ondertussen naar adem happen van het lachen!" 2013 SMART ASS TOO PRODUCTIONS, LLC. ALL RIGHTS RESERVED

Regisseur en acteurs

 • Michael Tiddes portrait

  Michael Tiddes

  Director

 • Marlon Wayans portait

  Marlon Wayans

  Malcolm

 • Jaime Pressly portait

  Jaime Pressly

  Megan

 • Essence Atkins portait

  Essence Atkins

  Kisha

 • Gabriel Iglesias portait

  Gabriel Iglesias

  Miguel

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Noreen

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Becky

 • Affion Crockett portait

  Affion Crockett

  Ray- Ray

 • Steele Stebbins portait

  Steele Stebbins

  Wyatt

 • Rick Overton portait

  Rick Overton

  Professor Wilde

 • Dave Sheridan portait

  Dave Sheridan

  Agouhl

 • Cedric the Entertainer portait

  Cedric the Entertainer

  Father Doug

 • Audrey Petenbrink portrait

  Audrey Petenbrink

  Pool Daughter (uncredited)

 • Scott Burn portrait

  Scott Burn

  Kill Family Dad (uncredited)

 • Chris Gann portait

  Chris Gann

  Pool Dad (uncredited)

Trailers

A Haunted House 2

Zin om A Haunted House 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Haunted House 2 te bekijken voor je op een rijtje.

A Haunted House 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Haunted House 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Haunted House 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Haunted House 2 er ook in SD heel goed uit.

A Haunted House 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Haunted House 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Haunted House 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Haunted House 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Haunted House 2 torrent

Denk je dat je om A Haunted House 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Haunted House 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Haunted House 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.