A Haunting History
%
74

A Haunting History

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Haunting History

Moeite met waar je nou A Haunting History moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Haunting History

Samenvatting

Na zijn studie in Engeland keert de jonge, ambitieuze advocaat Anuol terug naar zijn geboorteland Zuid-Soedan. Achtervolgd door het traumatische oorlogsgeweld dat hem als kind trof, stort hij zich op zijn missie dat de wet de enige ware gids is om duurzame vrede in het land te brengen. Wanneer een nieuwe burgeroorlog uitbreekt, wordt Anuol geconfronteerd met tegengestelde opvattingen van zijn landgenoten. Zij willen het verleden juist vergeten, terwijl hij degenen die verantwoordelijk zijn voor de gewelddadigheden in de burgeroorlog wil laten berechten. Alleen dan, vindt hij, kan men zich met de geschiedenis verzoenen en er gewerkt worden aan een vreedzame toekomst. Zal Anuol’s ideaal van rechtvaardigheid ooit werkelijkheid worden?

Regisseur en acteurs

  • Ilse van Velzen portrait

    Ilse van Velzen

    Director

  • Femke van Velzen portrait

    Femke van Velzen

    Director

Trailers

A Haunting History

Zin om A Haunting History lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Haunting History te bekijken voor je op een rijtje.

A Haunting History downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Haunting History downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Haunting History. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Haunting History er ook in SD heel goed uit.

A Haunting History streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Haunting History net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Haunting History hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Haunting History helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Haunting History torrent

Denk je dat je om A Haunting History te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Haunting History trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Haunting History de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.