A Haunting History
%
74

A Haunting History

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Haunting History

Moeite met waar je nou A Haunting History moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Haunting History

Samenvatting

Na zijn studie in Engeland keert de jonge, ambitieuze advocaat Anuol terug naar zijn geboorteland Zuid-Soedan. Achtervolgd door het traumatische oorlogsgeweld dat hem als kind trof, stort hij zich op zijn missie dat de wet de enige ware gids is om duurzame vrede in het land te brengen. Wanneer een nieuwe burgeroorlog uitbreekt, wordt Anuol geconfronteerd met tegengestelde opvattingen van zijn landgenoten. Zij willen het verleden juist vergeten, terwijl hij degenen die verantwoordelijk zijn voor de gewelddadigheden in de burgeroorlog wil laten berechten. Alleen dan, vindt hij, kan men zich met de geschiedenis verzoenen en er gewerkt worden aan een vreedzame toekomst. Zal Anuol’s ideaal van rechtvaardigheid ooit werkelijkheid worden?

Regisseur en acteurs

  • Ilse van Velzen portrait

    Ilse van Velzen

    Director

  • Femke van Velzen portrait

    Femke van Velzen

    Director

Trailers

A Haunting History

Wil je A Haunting History kijken? De movie van Ilse van Velzen uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Haunting History op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Haunting History met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Haunting History downloaden

Het downloaden van A Haunting History is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Haunting History ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Haunting History streamen

Het streamen van A Haunting History heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Haunting History online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Haunting History kijkt. Ideaal!

A Haunting History torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Haunting History. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Haunting History trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Haunting History voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.