A Haunting History
%
74

A Haunting History

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Haunting History

Moeite met waar je nou A Haunting History moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Haunting History

Samenvatting

Na zijn studie in Engeland keert de jonge, ambitieuze advocaat Anuol terug naar zijn geboorteland Zuid-Soedan. Achtervolgd door het traumatische oorlogsgeweld dat hem als kind trof, stort hij zich op zijn missie dat de wet de enige ware gids is om duurzame vrede in het land te brengen. Wanneer een nieuwe burgeroorlog uitbreekt, wordt Anuol geconfronteerd met tegengestelde opvattingen van zijn landgenoten. Zij willen het verleden juist vergeten, terwijl hij degenen die verantwoordelijk zijn voor de gewelddadigheden in de burgeroorlog wil laten berechten. Alleen dan, vindt hij, kan men zich met de geschiedenis verzoenen en er gewerkt worden aan een vreedzame toekomst. Zal Anuol’s ideaal van rechtvaardigheid ooit werkelijkheid worden?

Regisseur en acteurs

  • Ilse van Velzen portrait

    Ilse van Velzen

    Director

  • Femke van Velzen portrait

    Femke van Velzen

    Director

Trailers

A Haunting History

Veel gehoord over A Haunting History en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Haunting History heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Haunting History streamen

Wil je A Haunting History, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Haunting History zelfs gratis kijken.

A Haunting History downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Haunting History ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Haunting History er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Haunting History torrent

Op zoek naar een torrent van A Haunting History? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Haunting History te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Haunting History trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Haunting History. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.