Kapringen
%
72

Kapringen

Nu kijken

Kijk Kapringen

Moeite met waar je nou Kapringen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Kapringen

Samenvatting

Tensions are high after a Danish freighter is captured and held for ransom by Somali pirates, leading to weeks of high-stakes negotiations — and an escalating potential for explosive violence — in Tobias Lindholm's grittily authentic and suspenseful thriller.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Lindholm portait

  Tobias Lindholm

  Director

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Mikkel Hartmann

 • Søren Malling portait

  Søren Malling

  Peter C. Ludvigsen

 • Dar Salim portait

  Dar Salim

  Lars Vestergaard

 • Roland Møller portait

  Roland Møller

  Jan Sørensen

 • Gary Skjoldmose Porter portait

  Gary Skjoldmose Porter

  Connor Julian

 • Abdihakin Asgar portait

  Abdihakin Asgar

  Omar

 • Amalie Ihle Alstrup portait

  Amalie Ihle Alstrup

  Maria Hartmann

 • Amalie Vulff Andersen portait

  Amalie Vulff Andersen

  Kamilla Hartmann

 • Linda Laursen portait

  Linda Laursen

  Anette Ludvigsen

Kapringen

Wil je Kapringen kijken? De movie van Tobias Lindholm uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Kapringen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Kapringen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Kapringen downloaden

Het downloaden van Kapringen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Kapringen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Kapringen streamen

Het streamen van Kapringen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Kapringen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Kapringen kijkt. Ideaal!

Kapringen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Kapringen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Kapringen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Kapringen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.