Kapringen
%
72

Kapringen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Kapringen

Moeite met waar je nou Kapringen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kapringen

Samenvatting

Het vrachtschip MV Rozen koerst richting de haven als het wordt gekaapt door Somalische piraten. Onder de bemanning bevinden zich de scheepskok Mikkel (Pilou Asbæk) en de ingenieur Jan (Roland Møller). Ze worden gevangen gezet en betrokken in een cynisch spel op leven en dood. De miljoeneneis aan losgeld is de start van dramatische en psychologische onderhandelingen tussen de directeur (Søren Malling) van de vaarmaatschappij en de Somalische piraten. De hoop op een goede afloop wordt danig op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Lindholm portait

  Tobias Lindholm

  Director

 • Pilou Asbæk portait

  Pilou Asbæk

  Mikkel Hartmann

 • Søren Malling portait

  Søren Malling

  Peter C. Ludvigsen

 • Dar Salim portait

  Dar Salim

  Lars Vestergaard

 • Roland Møller portait

  Roland Møller

  Jan Sørensen

 • Gary Skjoldmose Porter portrait

  Gary Skjoldmose Porter

  Connor Julian

 • Abdihakin Asgar portrait

  Abdihakin Asgar

  Omar

 • Amalie Ihle Alstrup portait

  Amalie Ihle Alstrup

  Maria Hartmann

 • Amalie Vulff Andersen portrait

  Amalie Vulff Andersen

  Kamilla Hartmann

 • Linda Laursen portrait

  Linda Laursen

  Anette Ludvigsen

Trailers

Kapringen

Zin om Kapringen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Kapringen te bekijken voor je op een rijtje.

Kapringen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Kapringen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kapringen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Kapringen er ook in SD heel goed uit.

Kapringen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Kapringen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Kapringen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Kapringen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Kapringen torrent

Denk je dat je om Kapringen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Kapringen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Kapringen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.