A History of Violence
%
75

A History of Violence

Nu kijken

Kijk A History of Violence

Moeite met waar je nou A History of Violence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A History of Violence

Samenvatting

Tom Stall baat samen met zijn vrouw Edie een taverne uit in een rustig stadje in Indiana. Op een dag vallen twee criminelen het restaurantje binnen. Ze zijn op de vlucht voor de politie en terroriseren de klanten. Tot Tom ingrijpt: hij maakt één van de gangsters zijn geweer afhandig en schiet beide overvallers neer. Daarop wordt Tom in het stadje geëerd als een held. Zelf voelt hij zich daar nogal ongemakkelijk bij. Een tijdje later krijgt hij in de taverne het bezoek van een man met grote littekens in het gelaat. Hij noemt Tom Joey en vraagt hem uit over zijn vroegere leven in Philadelphia. De ogenschijnlijk zo vreedzame en brave caféuitbater heeft blijkbaar een verleden waaraan hij niet zo graag herinnerd wordt ...

A History of Violence

A History of Violence streamen

A History of Violence streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A History of Violence downloaden

Zin om A History of Violence te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A History of Violence te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A History of Violence torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A History of Violence makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A History of Violence trailer

Wil je er zeker van zijn dat A History of Violence jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.