A Hole In the Head
%
64

A Hole In the Head

Nu kijken

Kijk A Hole In the Head

Moeite met waar je nou A Hole In the Head moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Hole In the Head

Samenvatting

An impractical widower tries to hang onto his Miami hotel and his 12-year-old son.

Regisseur en acteurs

 • Frank Capra portait

  Frank Capra

  Director

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Tony Manetta

 • Edward G. Robinson portait

  Edward G. Robinson

  Mario Manetta

 • Eleanor Parker portait

  Eleanor Parker

  Eloise Rogers

 • Carolyn Jones portait

  Carolyn Jones

  Shirl

 • Thelma Ritter portait

  Thelma Ritter

  Sophie Manetta

 • Keenan Wynn portait

  Keenan Wynn

  Jerry Marks

 • Joi Lansing portait

  Joi Lansing

  Dorine

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Miss Wexler

 • James Komack portrait

  James Komack

  Julius Manetta

A Hole In the Head

Wil je A Hole In the Head kijken? De movie van Frank Capra uit 1959 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Hole In the Head op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Hole In the Head met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Hole In the Head downloaden

Het downloaden van A Hole In the Head is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Hole In the Head ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Hole In the Head streamen

Het streamen van A Hole In the Head heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Hole In the Head online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Hole In the Head kijkt. Ideaal!

A Hole In the Head torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Hole In the Head. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Hole In the Head trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Hole In the Head voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.