A Hole In the Head
%
64

A Hole In the Head

Nu kijken

Kijk A Hole In the Head

Moeite met waar je nou A Hole In the Head moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Hole In the Head

Samenvatting

An impractical widower tries to hang onto his Miami hotel and his 12-year-old son.

Regisseur en acteurs

 • Frank Capra portait

  Frank Capra

  Director

 • Frank Sinatra portait

  Frank Sinatra

  Tony Manetta

 • Edward G. Robinson portait

  Edward G. Robinson

  Mario Manetta

 • Eleanor Parker portait

  Eleanor Parker

  Eloise Rogers

 • Carolyn Jones portait

  Carolyn Jones

  Shirl

 • Thelma Ritter portait

  Thelma Ritter

  Sophie Manetta

 • Keenan Wynn portait

  Keenan Wynn

  Jerry Marks

 • Joi Lansing portait

  Joi Lansing

  Dorine

 • Connie Sawyer portait

  Connie Sawyer

  Miss Wexler

 • James Komack portrait

  James Komack

  Julius Manetta

A Hole In the Head

Benieuwd naar A Hole In the Head? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Hole In the Head kunt bekijken.

A Hole In the Head streamen

Wil je A Hole In the Head streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Hole In the Head gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Hole In the Head downloaden

movies als A Hole In the Head kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Hole In the Head. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Hole In the Head. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Hole In the Head torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Hole In the Head te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Hole In the Head trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Hole In the Head je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!