A Hole in the Head
%
66

A Hole in the Head

Kijk A Hole in the Head

Moeite met waar je nou A Hole in the Head moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Hole In The Head examines the development of modern trepanation as used by people in the UK, the US, and the Netherlands for the purpose of attaining a higher level of consciousness. This procedure, used by the ancient Egyptians, Incas and others, is believed by the voluntarily trepanned to allow for renewed brain pulsations that increase brain blood volume and thereby improve brain function. Interviews regarding the history and efficacy of the procedure are also held with some of the world's most respected neurosurgeons and anthropologists.

A Hole in the Head

Veel gehoord over A Hole in the Head en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Hole in the Head heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Hole in the Head streamen

Wil je A Hole in the Head, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Hole in the Head zelfs gratis kijken.

A Hole in the Head downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Hole in the Head ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Hole in the Head er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Hole in the Head torrent

Op zoek naar een torrent van A Hole in the Head? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Hole in the Head te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Hole in the Head trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Hole in the Head. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.