A Hologram for the King
%
61

A Hologram for the King

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Hologram for the King

Moeite met waar je nou A Hologram for the King moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Hologram for the King

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In een nieuwe nog onvoltooide stad middenin de woestijn van Saudi Arabië, wacht Amerikaanse zakenman Alan Clay samen met enkele medewerkers van een bedrijf dat gespecialiseerd is in holografische presentaties dag na dag op Koning Abdullah. Dit alles om het beslag op zijn huis te voorkomen en de studie van zijn dochter te kunnen bekostigen. Maar vooral om maar ein-de-lijk iets geweldigs te bereiken.

Regisseur en acteurs

 • Tom Tykwer portait

  Tom Tykwer

  Director

 • Tom Hanks portait

  Tom Hanks

  Alan Clay

 • Sarita Choudhury portait

  Sarita Choudhury

  Dr. Zahra Hakeem

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Hanne

 • Ben Whishaw portait

  Ben Whishaw

  Dave

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Ron Clay

 • Tracey Fairaway portait

  Tracey Fairaway

  Kitty Clay

 • David Menkin portait

  David Menkin

  Brad

 • Alexander Black portrait

  Alexander Black

  Yousef

 • Jane Perry portrait

  Jane Perry

  Ruby Clay

 • Amira El Sayed portrait

  Amira El Sayed

  Maha

 • Christy Meyer portrait

  Christy Meyer

  Cayley

 • Khalid Laith portrait

  Khalid Laith

  Karim Al-Ahmad

Trailers

A Hologram for the King

Benieuwd naar A Hologram for the King? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Hologram for the King kunt bekijken.

A Hologram for the King streamen

Wil je A Hologram for the King streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Hologram for the King gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Hologram for the King downloaden

movies als A Hologram for the King kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Hologram for the King. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Hologram for the King. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Hologram for the King torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Hologram for the King te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Hologram for the King trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Hologram for the King je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!