A Hologram for the King
%
61

A Hologram for the King

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Hologram for the King

Moeite met waar je nou A Hologram for the King moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Hologram for the King

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In een poging zichzelf en zijn carrière te redden reist Alan af naar Saudi Arabië om Koning Abdullah een uniek aanbod te doen. Daar aangekomen blijkt de koning onbereikbaar en Alan op zichzelf aangewezen.

Regisseur en acteurs

 • Tom Tykwer portait

  Tom Tykwer

  Director

 • Tom Hanks portait

  Tom Hanks

  Alan Clay

 • Sarita Choudhury portait

  Sarita Choudhury

  Dr. Zahra Hakeem

 • Sidse Babett Knudsen portait

  Sidse Babett Knudsen

  Hanne

 • Ben Whishaw portait

  Ben Whishaw

  Dave

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Ron Clay

 • Tracey Fairaway portait

  Tracey Fairaway

  Kitty Clay

 • David Menkin portait

  David Menkin

  Brad

 • Alexander Black portrait

  Alexander Black

  Yousef

 • Jane Perry portrait

  Jane Perry

  Ruby Clay

 • Amira El Sayed portrait

  Amira El Sayed

  Maha

 • Christy Meyer portrait

  Christy Meyer

  Cayley

 • Khalid Laith portrait

  Khalid Laith

  Karim Al-Ahmad

Trailers

A Hologram for the King

Zin om A Hologram for the King lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Hologram for the King te bekijken voor je op een rijtje.

A Hologram for the King downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Hologram for the King downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Hologram for the King. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Hologram for the King er ook in SD heel goed uit.

A Hologram for the King streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Hologram for the King net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Hologram for the King hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Hologram for the King helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Hologram for the King torrent

Denk je dat je om A Hologram for the King te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Hologram for the King trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Hologram for the King de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.