A Korean Odyssey
%
51

A Korean Odyssey

Nu kijken

Kijk A Korean Odyssey

Moeite met waar je nou A Korean Odyssey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Korean Odyssey

Samenvatting

A self-serving mythical creature's bid for invincibility backfires when he finds himself at the mercy of a woman who can see otherworldly beings.

Regisseur en acteurs

 • Lee Seung-gi portait

  Lee Seung-gi

  Son O-Gong

 • Cha Seung-won portait

  Cha Seung-won

  King Wooma

 • Oh Yeon-Seo portait

  Oh Yeon-Seo

  Jin Sun-Mi

 • Lee Hong-gi portait

  Lee Hong-gi

  P.K

 • Jang Gwang portait

  Jang Gwang

  Yoon Dae-Sik

 • Song Jong-ho portait

  Song Jong-ho

  Kang Dae-Sung

 • Lee El portait

  Lee El

  Ma Ji-Young

 • Lee Se-young portait

  Lee Se-young

  Bong-Soon

 • Kim Seong-oh portait

  Kim Seong-oh

  Lee Han-Joo

 • Sung Hyuk portait

  Sung Hyuk

  General Dong

 • Sung Ji-ru portait

  Sung Ji-ru

  Soobori

 • Yoon Bo-ra portait

  Yoon Bo-ra

  Alice

 • Kal So-won portait

  Kal So-won

  Jin Sun-Mi (young)

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

A Korean Odyssey

Zin om A Korean Odyssey lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Korean Odyssey te bekijken voor je op een rijtje.

A Korean Odyssey downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Korean Odyssey downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Korean Odyssey. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Korean Odyssey er ook in SD heel goed uit.

A Korean Odyssey streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Korean Odyssey net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Korean Odyssey hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Korean Odyssey helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Korean Odyssey torrent

Denk je dat je om A Korean Odyssey te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Korean Odyssey trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Korean Odyssey de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.